Köpeğinin intikamı ağır oldu…!!!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2021 - 02:47, Güncelleme: 23.01.2021 - 02:47
 

Köpeğinin intikamı ağır oldu…!!!

Her gün düzenli olarak baktığı köpek ve yavrularını bir gün ihmal eden Ali Gümüş , cezasını ağır ödedi.

Kızılcalar Mahallesi’nde oturan Ali Gümüş (57) evinin arkasından ki balkonun altında yaşayan ve 1 ay önce yavrulayan(5) köpeği düzenli olarak besliyordu. Yine onlara bakmak için gittiğinde o anda kendisine gelen telefonla görüşürken yavru köpeklerin annesi aniden yaklaşarak arkası dönük Ali Gümüş’ün bacağından ısırdı. Köpeğin ısırdığı Ali Gümüş tedbir amaçlı tetenoz ve kuduz aşısı yapılıyor. Beslediği köpeğin saldırısına maruz kalan Ali Gümüş:” Evin arkasında kendine yer edinen başıboş köpek 1 ay önce yavrulamıştı. Durumlarını düşündüğüm için her gün düzenli olarak bayat ekmek , yemek artıkları bazen de kasaptan kemik alıp besliyordum.  İşimden dolayı bir gün köpeklere bakamadım. İkinci gün yanlarına giderken bir telefon geldi. Sırtımı döndüğümde ayağında iğne batmış gibi hissettim.  Meğerse bizim köpek bacağımı ısırdı. Şimdi ise tedbir amaçlı tetonoz ve kuduz aşısı vuruluyorum. Herhalde aç kaldıklarından bana böyle bir tepki gösterdiler” şeklinde konuştu.
Her gün düzenli olarak baktığı köpek ve yavrularını bir gün ihmal eden Ali Gümüş , cezasını ağır ödedi.

Kızılcalar Mahallesi’nde oturan Ali Gümüş (57) evinin arkasından ki balkonun altında yaşayan ve 1 ay önce yavrulayan(5) köpeği düzenli olarak besliyordu.

Yine onlara bakmak için gittiğinde o anda kendisine gelen telefonla görüşürken yavru köpeklerin annesi aniden yaklaşarak arkası dönük Ali Gümüş’ün bacağından ısırdı.

Köpeğin ısırdığı Ali Gümüş tedbir amaçlı tetenoz ve kuduz aşısı yapılıyor.

Beslediği köpeğin saldırısına maruz kalan Ali Gümüş:” Evin arkasında kendine yer edinen başıboş köpek 1 ay önce yavrulamıştı. Durumlarını düşündüğüm için her gün düzenli olarak bayat ekmek , yemek artıkları bazen de kasaptan kemik alıp besliyordum.  İşimden dolayı bir gün köpeklere bakamadım. İkinci gün yanlarına giderken bir telefon geldi. Sırtımı döndüğümde ayağında iğne batmış gibi hissettim.  Meğerse bizim köpek bacağımı ısırdı. Şimdi ise tedbir amaçlı tetonoz ve kuduz aşısı vuruluyorum. Herhalde aç kaldıklarından bana böyle bir tepki gösterdiler” şeklinde konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.