Beklenen kış geldi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 03:23, Güncelleme: 27.01.2021 - 03:23
 

Beklenen kış geldi

2 gündür sağanak yağış alan ilçemizde yoğun kar yağmaya başladı.

Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 30 cm bulurken, karayollarının yoğun çalışmaları sayesinde Seydişehir Antalya yolu trafiğe açık tutuluyor. Tır ve çekiciler ise marangozlar kavşağında tutularak trafiğe çıkmalarına müsaade edilmiyor. Ayrıca otomobillerin de kış lastiği kullanmaları ve zincirsiz trafiğe çıkmamaları konusunda sürücüler uyarılıyor. Diğer yandan dün gece sağanak yağış ile  beraber saatte 60km hızla esen rüzgar , bazı çatıların kiremitlerini uçurduğu , ağaçların ise devrilmesine neden       olduğu öğrenildi.
2 gündür sağanak yağış alan ilçemizde yoğun kar yağmaya başladı.

Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 30 cm bulurken, karayollarının yoğun çalışmaları sayesinde Seydişehir Antalya yolu trafiğe açık tutuluyor.

Tır ve çekiciler ise marangozlar kavşağında tutularak trafiğe çıkmalarına müsaade edilmiyor.

Ayrıca otomobillerin de kış lastiği kullanmaları ve zincirsiz trafiğe çıkmamaları konusunda sürücüler uyarılıyor.

Diğer yandan dün gece sağanak yağış ile  beraber saatte 60km hızla esen rüzgar , bazı çatıların kiremitlerini uçurduğu , ağaçların ise devrilmesine neden

 

 

 

olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.