YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 10:52, Güncelleme: 30.01.2021 - 10:52
 

YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Seydişehir Belediyesi ekipleri evlerinden çıkamayan bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Ekipler, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik, Seydişehir Belediyesinin uygulamış olduğu Evde Bakım Hizmetlerine ek olarak yaşlıların saç-sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmetini de sunmaya devam ediyor. Seydişehir Belediye bünyesinde hizmet veren Aşevinden ihtiyaç sahibi 400 aileye sıcak yemek dağıtımı yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir Belediyesi olarak ilçemizde büyük bir yardımlaşma örneği göstermeye devam ediyoruz. Her gün ihtiyaç sahibi, yoksul, bakıma muhtaç 400 ailemize yemek yardımı sağlıyoruz. Bu hizmetimizi yürütürken de hem günlük yaşantısında hem de pandemi dolayısıyla dışarıda kuaföre gitmekte güçlük çeken vatandaşlarımıza da önemli bir hizmeti de sunuyoruz. Bir yandan evde bakım hizmetini vatandaşlarımıza sunarken diğer yandan da yaşlı, ihtiyaç sahibi ve yoksul vatandaşlarımızın saç ve sakal tıraşlarını, kişisel bakımlarını yapıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle yaşlı vatandaşlarımızın hem kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmemelerini sağlıyoruz hem de hayır dualarını alıyoruz. Yaşlılarımıza, ihtiyaç sahibi ailelerimize hizmet etmek ibadettir anlayışıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.  
Seydişehir Belediyesi ekipleri evlerinden çıkamayan bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Ekipler, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik, Seydişehir Belediyesinin uygulamış olduğu Evde Bakım Hizmetlerine ek olarak yaşlıların saç-sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmetini de sunmaya devam ediyor.

Seydişehir Belediye bünyesinde hizmet veren Aşevinden ihtiyaç sahibi 400 aileye sıcak yemek dağıtımı yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir Belediyesi olarak ilçemizde büyük bir yardımlaşma örneği göstermeye devam ediyoruz. Her gün ihtiyaç sahibi, yoksul, bakıma muhtaç 400 ailemize yemek yardımı sağlıyoruz. Bu hizmetimizi yürütürken de hem günlük yaşantısında hem de pandemi dolayısıyla dışarıda kuaföre gitmekte güçlük çeken vatandaşlarımıza da önemli bir hizmeti de sunuyoruz.

Bir yandan evde bakım hizmetini vatandaşlarımıza sunarken diğer yandan da yaşlı, ihtiyaç sahibi ve yoksul vatandaşlarımızın saç ve sakal tıraşlarını, kişisel bakımlarını yapıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle yaşlı vatandaşlarımızın hem kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmemelerini sağlıyoruz hem de hayır dualarını alıyoruz. Yaşlılarımıza, ihtiyaç sahibi ailelerimize hizmet etmek ibadettir anlayışıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.