İlçemizde de mutasyonlu virüs görüldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 10:55, Güncelleme: 09.02.2021 - 10:55
 

İlçemizde de mutasyonlu virüs görüldü

Bütün dünyayı tedirgin eden daha hızlı yayılan ve insan vücudunda daha etkili olan mutasyonlu virüse ilçemizde de rastlandı.

Bostandere Mahallesinde rastlanan mutasyonlu virüs nedeniyle ilçemizde alınan tedbirlerin daha da artırılacağı belirtildi. Vatandaşların ev ziyaretlerini kesinlikle yapmamaları hususunda uyarıldı. Bu konuda yetkililer :”yeni mutasyonların görüldüğü ve vakaların yeniden artışa geçtiği bugünlerde tedbirlerden taviz vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz” dediler.  ülkemizde İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya varyantı Riskli mutasyonlu virüs 18 ilde rastlanmış ve hızla yurt satına yayılmaya devam ediyor. İlçemizde de görülmesi vatandaşların daha dikkatli olmalarını, tedbirlere tavizsiz uymalarını ve son günlerdeki virüsün yayılmasındaki en büyük etken olan ev ziyaretleri ve kapalı alanlarda 15 dk fazla durmamaları isteniyor.  
Bütün dünyayı tedirgin eden daha hızlı yayılan ve insan vücudunda daha etkili olan mutasyonlu virüse ilçemizde de rastlandı.

Bostandere Mahallesinde rastlanan mutasyonlu virüs nedeniyle ilçemizde alınan tedbirlerin daha da artırılacağı belirtildi.

Vatandaşların ev ziyaretlerini kesinlikle yapmamaları hususunda uyarıldı.

Bu konuda yetkililer :”yeni mutasyonların görüldüğü ve vakaların yeniden artışa geçtiği bugünlerde tedbirlerden taviz vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz” dediler.

 ülkemizde İngiltere, Güney Afrika ve Brezilya varyantı Riskli mutasyonlu virüs 18 ilde rastlanmış ve hızla yurt satına yayılmaya devam ediyor.

İlçemizde de görülmesi vatandaşların daha dikkatli olmalarını, tedbirlere tavizsiz uymalarını ve son günlerdeki virüsün yayılmasındaki en büyük etken olan ev ziyaretleri ve kapalı alanlarda 15 dk fazla durmamaları isteniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.