sçim

Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal Kovid-19 aşısı oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2021 - 11:00, Güncelleme: 19.02.2021 - 11:00
 

Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal Kovid-19 aşısı oldu

Seydişehir 1 nolu  Aile Sağlık Merkezinde  sağlık personelleri tarafından Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal’a  koronavirüs aşısının ilk dozu yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında aşılama takvimindeki sıraya göre ilk doz aşılarını olduklarını kaydeden  Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN; “ Bir yılı aşkın süredir devam eden Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tedbirleri ve denetimleri elden bırakmadan ilçe genelinde sürekli olarak çalışmalar yürüterek, denetimler yaparak maske, mesafe, hijyen tedbirlerini sıkı tutmaya çalıştık. Koronavirüs ile mücadele kapsamında, rehavete kapılmadan süreci kontrollü bir şekilde yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz.Aşılama takvimi sıralamasına göre sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sırası ile 90 yaş ve üzeriden 65 yaşına kadar aşılama çalışmaları devam ediyor.Aşılama çalışmaları ve tedbirlerine riayet ederek, bu salgından kurtulacağız. Bütün vatandaşlarımıza sıraları geldiğinde aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Pandemi süresince canla başla çalışan, görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında aşılama takvimindeki sıraya göre ilk doz aşılarını olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ilçemizde  koronavirüs ile mücadele içerisinde rehavete kapılmadan süreci kontrollü bir şekilde yürüttük, yürütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda aşılama uygulaması da sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere  90 yaş üzerinden başlamak suretiyle 65 yaşa kadar aşılama çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.  Bizler de aşılama takvimine göre sıramızın gelmesiyle birlikte aşımızı olduk. Tedbirlerimizi elden bırakmadığımız sürece  güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Benim hemşehrilerimden ricam sırası gelen herkesin aile sağlığı merkezlerimizden ve hastanelerimizden randevu alarak aşılarını yaptırmalarıdır. Bu vesileyle pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar göstererek canla başla çalışan, görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum ” ifadelerini  kullandı.    
Seydişehir 1 nolu  Aile Sağlık Merkezinde  sağlık personelleri tarafından Kaymakam Erdoğan ve Belediye Başkanı Tutal’a  koronavirüs aşısının ilk dozu yapıldı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında aşılama takvimindeki sıraya göre ilk doz aşılarını olduklarını kaydeden  Seydişehir Kaymakamı Aydın ERDOĞAN; “ Bir yılı aşkın süredir devam eden Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tedbirleri ve denetimleri elden bırakmadan ilçe genelinde sürekli olarak çalışmalar yürüterek, denetimler yaparak maske, mesafe, hijyen tedbirlerini sıkı tutmaya çalıştık. Koronavirüs ile mücadele kapsamında, rehavete kapılmadan süreci kontrollü bir şekilde yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz.Aşılama takvimi sıralamasına göre sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sırası ile 90 yaş ve üzeriden 65 yaşına kadar aşılama çalışmaları devam ediyor.Aşılama çalışmaları ve tedbirlerine riayet ederek, bu salgından kurtulacağız. Bütün vatandaşlarımıza sıraları geldiğinde aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Pandemi süresince canla başla çalışan, görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında aşılama takvimindeki sıraya göre ilk doz aşılarını olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ilçemizde  koronavirüs ile mücadele içerisinde rehavete kapılmadan süreci kontrollü bir şekilde yürüttük, yürütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda aşılama uygulaması da sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere  90 yaş üzerinden başlamak suretiyle 65 yaşa kadar aşılama çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.  Bizler de aşılama takvimine göre sıramızın gelmesiyle birlikte aşımızı olduk. Tedbirlerimizi elden bırakmadığımız sürece  güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Benim hemşehrilerimden ricam sırası gelen herkesin aile sağlığı merkezlerimizden ve hastanelerimizden randevu alarak aşılarını yaptırmalarıdır. Bu vesileyle pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar göstererek canla başla çalışan, görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum ” ifadelerini  kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.