BAŞKAN TUTAL, ANKARA’DA TOKİ VE BAKANLIKLARDA ZİYARETLERDE BULUNDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 02:49, Güncelleme: 25.02.2021 - 02:49
 

BAŞKAN TUTAL, ANKARA’DA TOKİ VE BAKANLIKLARDA ZİYARETLERDE BULUNDU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’da bakanlık ve genel müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Mehmet Tutal, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek , Ziya Altunyaldız ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi'yi makamında ziyaret etti. TOKİ Başkan Yardımcısı Karabayır ve Genel Müdürleri ziyaret eden Başkan Tutal, Seydişehir'e yapılması planlanan yatırımlar ve projeler ile ilgili taleplerini aktararak görüş alış verişinde bulundu. Seydişehir’e katma değer kazandıracak projeler konusunda Ankara’da girişimlerde bulunduklarını kaydeden Başkan Tutal; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretler olumlu ve sevindirici geçti. Ziyaretlerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Milletvekillerimiz Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız’a, TOKİ Genel Başkan Yardımcımız Ömer Faruk Karabayır’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider’e ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yarımcısı Latif Selvi’ye teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir’in istihdamı ve ekonomik anlamda kalkınması noktasında çalışmalarımıza ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’da bakanlık ve genel müdürlükler düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Başkan Mehmet Tutal, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek , Ziya Altunyaldız ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi'yi makamında ziyaret etti.

TOKİ Başkan Yardımcısı Karabayır ve Genel Müdürleri ziyaret eden Başkan Tutal, Seydişehir'e yapılması planlanan yatırımlar ve projeler ile ilgili taleplerini aktararak görüş alış verişinde bulundu.

Seydişehir’e katma değer kazandıracak projeler konusunda Ankara’da girişimlerde bulunduklarını kaydeden Başkan Tutal; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretler olumlu ve sevindirici geçti. Ziyaretlerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Milletvekillerimiz Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız’a, TOKİ Genel Başkan Yardımcımız Ömer Faruk Karabayır’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Ebubekir Gizligider’e ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yarımcısı Latif Selvi’ye teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir’in istihdamı ve ekonomik anlamda kalkınması noktasında çalışmalarımıza ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.