sçim

İlçemizde yüz yüze eğitim yapan okulların öğretmenlerine covid 19 aşısı vurulmaya başlandı.

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2021 - 04:36, Güncelleme: 26.02.2021 - 04:36
 

İlçemizde yüz yüze eğitim yapan okulların öğretmenlerine covid 19 aşısı vurulmaya başlandı.

Yüz yüze eğitim verilen okul öğretmenleri dün itibariyle e nabız sistemi üzerinden randevu almaya başlarken bu gün itibariyle aşıları vurulmaya başlandı.

    Covid 19 aşısını vurulan Ketenli Şehit Hüseyin Kavalbacak İlkokulu Müdür Yardımcısı Gökhan Koç”Tüm öğretmen arkadaşlarını ve toplumun aşılanma sürecine destek çıkmaları gerektiğini” söyledi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklama Türkiye’de  1 milyon 259 bin okul çalışanımızın listesini geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanlığına  iletmiştik. Tüm vatandaşlarımız gibi öğretmenlerimiz de e-nabızda ya da 2023'e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilirler. Daha sonra da yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşuyor ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler. İkinci doz için de aynı şekilde bir uygulama söz konusu olacak" açıklamasında bulundu.
Yüz yüze eğitim verilen okul öğretmenleri dün itibariyle e nabız sistemi üzerinden randevu almaya başlarken bu gün itibariyle aşıları vurulmaya başlandı.

 

 

Covid 19 aşısını vurulan Ketenli Şehit Hüseyin Kavalbacak İlkokulu Müdür Yardımcısı Gökhan Koç”Tüm öğretmen arkadaşlarını ve toplumun aşılanma sürecine destek çıkmaları gerektiğini” söyledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklama Türkiye’de  1 milyon 259 bin okul çalışanımızın listesini geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanlığına  iletmiştik. Tüm vatandaşlarımız gibi öğretmenlerimiz de e-nabızda ya da 2023'e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilirler. Daha sonra da yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşuyor ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler. İkinci doz için de aynı şekilde bir uygulama söz konusu olacak" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.