Kardan Derviş ve Köpeği görenlerin ilgi odağı oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2021 - 03:37, Güncelleme: 03.03.2021 - 03:37
 

Kardan Derviş ve Köpeği görenlerin ilgi odağı oldu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde çocuklarıyla birlikte yaptığı kardan Derviş ve köpeği mahallenin çocuklarının ilgisini çekiyor

  Konya'nın Seydişehir ilçesi  kızılcalar  mahallesinde Mevlüt Bağcı’nın çocuklarıyla birlikte yaptığı kardan Derviş ve köpeği mahallelerin ilgisini çekiyor. Muhabirimize konuşan Mevlüt Bağcı “Her sene kar yağışının olduğu dönemler kimsenin yapmadığı ilginç figürlerle mahallemizin çocuklarını sevindirmeye çalışıyorum. Bundan önce Nasrettin Hoca, Kahraman Türk Askerinin Kardan yaparak çocukları sevindirmiştim .Bu gün ise bir Derviş ile köpeğini kardan yaptım dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde çocuklarıyla birlikte yaptığı kardan Derviş ve köpeği mahallenin çocuklarının ilgisini çekiyor

 

Konya'nın Seydişehir ilçesi  kızılcalar  mahallesinde Mevlüt Bağcı’nın çocuklarıyla birlikte yaptığı kardan Derviş ve köpeği mahallelerin ilgisini çekiyor.

Muhabirimize konuşan Mevlüt Bağcı “Her sene kar yağışının olduğu dönemler kimsenin yapmadığı ilginç figürlerle mahallemizin çocuklarını sevindirmeye çalışıyorum. Bundan önce Nasrettin Hoca, Kahraman Türk Askerinin Kardan yaparak çocukları sevindirmiştim .Bu gün ise bir Derviş ile köpeğini kardan yaptım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.