Gözler Alacabel Tüneline çevrildi.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2021 - 03:19, Güncelleme: 05.03.2021 - 03:19
 

Gözler Alacabel Tüneline çevrildi.

2019 yılında bitirilmesi planlanan Seydişehir-Antalya yolu Alacabel Tüneli inşaatının yapımı durunca tünel inşaatında çalışan işçiler, tünelin inşaatının kaldığı yerden devam etmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Havaların ısınması ile yarım kalan tünel inşaatının hala başlamaması tünel inşaatında çalışan 150 ye yakın işsiz kalan işçinin gözü tünelin tekrar ne zaman başlayacağı ile ilgili habere çevrildi. İşsiz kalarak mağdur olan işçiler yetkililerden biran evvel tünelin başlaması için gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyor. 2016 yılında çalışmalara başlanılan ve 2019 yılının sonunda bitirilmesi planlanan Alacabel tünelinin %75 i tamamlanmıştı. Pandemi ve ekonomik çalkalanmalardan dolayı tamamlanması geciken tünelin ihale iş bitim süresi de tamamlanınca tünel çalışması tamamen durmuştu. Tünel çalışmasının yeniden başlaması için ya yeni ihaleye açılması veya yapımcı firmaya tekrar işin verilmesi gerektiği öğrenildi. Yapımı durdurulan Alacabel Tüneli 7300 metre gidiş gelişli toplam 14600 metre uzunluğunda olacak. Bu mesafenin bitirilmesine 2500 metre kaldığı ve çalışmalarının %75 nin tamamlandığı edinilen bilgiler arasında.  
2019 yılında bitirilmesi planlanan Seydişehir-Antalya yolu Alacabel Tüneli inşaatının yapımı durunca tünel inşaatında çalışan işçiler, tünelin inşaatının kaldığı yerden devam etmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Havaların ısınması ile yarım kalan tünel inşaatının hala başlamaması tünel inşaatında çalışan 150 ye yakın işsiz kalan işçinin gözü tünelin tekrar ne zaman başlayacağı ile ilgili habere çevrildi.

İşsiz kalarak mağdur olan işçiler yetkililerden biran evvel tünelin başlaması için gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyor.

2016 yılında çalışmalara başlanılan ve 2019 yılının sonunda bitirilmesi planlanan Alacabel tünelinin %75 i tamamlanmıştı. Pandemi ve ekonomik çalkalanmalardan dolayı tamamlanması geciken tünelin ihale iş bitim süresi de tamamlanınca tünel çalışması tamamen durmuştu.

Tünel çalışmasının yeniden başlaması için ya yeni ihaleye açılması veya yapımcı firmaya tekrar işin verilmesi gerektiği öğrenildi.

Yapımı durdurulan Alacabel Tüneli 7300 metre gidiş gelişli toplam 14600 metre uzunluğunda olacak. Bu mesafenin bitirilmesine 2500 metre kaldığı ve çalışmalarının %75 nin tamamlandığı edinilen bilgiler arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.