Kaymakam Aydın ERDOĞAN’ ın Miraç Kandili Mesajı;

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 04:03, Güncelleme: 09.03.2021 - 04:03
 

Kaymakam Aydın ERDOĞAN’ ın Miraç Kandili Mesajı;

Kaymakam Aydın ERDOĞAN’ ın Miraç Kandili Mesajı;

  “Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili' ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemeye özen göstermeliyiz. Manevi duyguların yeşerdiği bu müstesna geceyi, kalplerimizin kin ve nefret duygularından arındırmasına, kardeşliğimiz ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması için bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu vesileyle Türk ve İslam Aleminin Miraç Kandili’ ni tebrik ediyor, bu gecede Yüce Mevla’ya açılan ellerin, yapılan dua ve yakarışların, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Kaymakam Aydın ERDOĞAN’ ın Miraç Kandili Mesajı;

 

“Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili' ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemeye özen göstermeliyiz.

Manevi duyguların yeşerdiği bu müstesna geceyi, kalplerimizin kin ve nefret duygularından arındırmasına, kardeşliğimiz ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması için bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu vesileyle Türk ve İslam Aleminin Miraç Kandili’ ni tebrik ediyor, bu gecede Yüce Mevla’ya açılan ellerin, yapılan dua ve yakarışların, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.