Çat mahallesine dağ evleri yapılıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 11:34, Güncelleme: 10.03.2021 - 11:34
 

Çat mahallesine dağ evleri yapılıyor

Çat mahallesine dağ evleri yapılıyor

Konya ‘nın Seydişehir İlçesi Çat Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çapası üzerine kurulan S.S.Kongem Konut Yapı Kooperatifi köyü dönüş projesi kapsamında dağ evleri yapıyor Kooperatif Başkanı Mehmet Çetin “Günümüzde köye dönüşlerin artması üzerine 2017 yılında milli emlak tan alınan 72,000 metrelik arazi alarak dağ evleri yapmaya karar verdik.950 bin tl harcama yaparak imar ve yol çalışmaları tamamlanmış bölgeye inşallah baharın inşaatın temellerini atacağız. Konyamızda pandemi bitmesi halinde hızlı bir şekilde üye olan köylülerimizi ev sahibi yapacağız “dedi.
Çat mahallesine dağ evleri yapılıyor

Konya ‘nın Seydişehir İlçesi Çat Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çapası üzerine kurulan S.S.Kongem Konut Yapı Kooperatifi köyü dönüş projesi kapsamında dağ evleri yapıyor

Kooperatif Başkanı Mehmet Çetin “Günümüzde köye dönüşlerin artması üzerine 2017 yılında milli emlak tan alınan 72,000 metrelik arazi alarak dağ evleri yapmaya karar verdik.950 bin tl harcama yaparak imar ve yol çalışmaları tamamlanmış bölgeye inşallah baharın inşaatın temellerini atacağız. Konyamızda pandemi bitmesi halinde hızlı bir şekilde üye olan köylülerimizi ev sahibi yapacağız “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.