Saadet Partisinden Tıp Bayramı Mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2021 - 03:13, Güncelleme: 14.03.2021 - 03:13
 

Saadet Partisinden Tıp Bayramı Mesajı

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri YILMAZ bir mesaj yayımladı.

    Sağlık çalışanlarının zorlu çalışma şartlarına değinen Yılmaz" Özellikle Covid-19 Pandemisi ile birlikte çok yoğun ve daha tehlikeli şartlarda çalışan sağlık çalışanlarımız yeri geldiği zaman görev başında hayatlarını kaybettiler. Ailelerinden uzakta, hasret çekerek vazifelerini icra ettiler. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. "dedi.   Sağlık çalışanlarının varlığının kıymetine de değinen Yılmaz" Biz inancımız gereği hastalığın da şifanın da sahibini Allah olarak biliyoruz. Ancak insanların şifa bulmasına vesile olan şifacılarımız yani hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ise çok kıymetli bir vazife icra ediyorlar. Bu nedenle hepsine çok teşekkür ederiz. "dedi.   Sağlık çalışanlarına karşı şiddet eylemlerine de değinen Yılmaz" Bu hayati ve müstesna vazifeyi azim ve fedakarlık ile yürüten sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan şiddet eylemlerini kınıyoruz. İcrai makamda olanların gereken tedbirleri almaları gerektiğini ve vatandaşlarımızın da sükunet ve saygı ile bu muhterem insanlara muamelede bulunmaları gerektiğini düşünüyoruz. Onlar bizim için çok değerli. "dedi.   Son olarak da Tıp Bayramını tebrik eden Yılmaz" Başta ilçemizde görev yapmakta olan sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Bu vesileyle Cenab-Allah'tan hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza rahmet dilerim."dedi.
14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri YILMAZ bir mesaj yayımladı.

 

 

Sağlık çalışanlarının zorlu çalışma şartlarına değinen Yılmaz" Özellikle Covid-19 Pandemisi ile birlikte çok yoğun ve daha tehlikeli şartlarda çalışan sağlık çalışanlarımız yeri geldiği zaman görev başında hayatlarını kaybettiler. Ailelerinden uzakta, hasret çekerek vazifelerini icra ettiler. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. "dedi.

 

Sağlık çalışanlarının varlığının kıymetine de değinen Yılmaz" Biz inancımız gereği hastalığın da şifanın da sahibini Allah olarak biliyoruz. Ancak insanların şifa bulmasına vesile olan şifacılarımız yani hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ise çok kıymetli bir vazife icra ediyorlar. Bu nedenle hepsine çok teşekkür ederiz. "dedi.

 

Sağlık çalışanlarına karşı şiddet eylemlerine de değinen Yılmaz" Bu hayati ve müstesna vazifeyi azim ve fedakarlık ile yürüten sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan şiddet eylemlerini kınıyoruz. İcrai makamda olanların gereken tedbirleri almaları gerektiğini ve vatandaşlarımızın da sükunet ve saygı ile bu muhterem insanlara muamelede bulunmaları gerektiğini düşünüyoruz. Onlar bizim için çok değerli. "dedi.

 

Son olarak da Tıp Bayramını tebrik eden Yılmaz" Başta ilçemizde görev yapmakta olan sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Bu vesileyle Cenab-Allah'tan hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza rahmet dilerim."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.