Suğla Gölü'nde üç ay sürecek su ürünleri av yasağı15 Martta , başladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2021 - 09:48, Güncelleme: 17.03.2021 - 09:48
 

Suğla Gölü'nde üç ay sürecek su ürünleri av yasağı15 Martta , başladı

Suğla Gölü'nde üç ay sürecek su ürünleri av yasağı15 Martta , başladı

    Seydişehir  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Mart'ta başlayan balık av yasağının 16 Haziran 2021 tarihine kadar süreceği belirtildi.   Açıklamada, av yasağının girmesi ile birlikte gölde her türlü istihsal vasıtası ile su ürünü avlanmasının yapılamayacağı belirtildi. Balıkçılar da yasağın başlaması nedeniyle faaliyetlerine ara verirken  Gölde   bulunan   Balıkçı  teknelerinin   bir  kısmını alarak    bakım ve onarım için  yerleşim   yerlerine  taşıdılar.   Balık av yasağı döneminde kaçak balık avının önüne geçebilmek için de denetimlerin sıklaştırılacağı kaydedildi.
Suğla Gölü'nde üç ay sürecek su ürünleri av yasağı15 Martta , başladı

 

 

Seydişehir  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 15 Mart'ta başlayan balık av yasağının 16 Haziran 2021 tarihine kadar süreceği belirtildi.

 

Açıklamada, av yasağının girmesi ile birlikte gölde her türlü istihsal vasıtası ile su ürünü avlanmasının yapılamayacağı belirtildi.

Balıkçılar da yasağın başlaması nedeniyle faaliyetlerine ara verirken  Gölde   bulunan   Balıkçı  teknelerinin   bir  kısmını alarak    bakım ve onarım için  yerleşim   yerlerine  taşıdılar.

 

Balık av yasağı döneminde kaçak balık avının önüne geçebilmek için de denetimlerin sıklaştırılacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.