Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 18 Mart Çanakkale zaferinin 106 yıl dönümü nedeniyle bir Mesaj yayınladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2021 - 05:43, Güncelleme: 17.03.2021 - 05:43
 

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 18 Mart Çanakkale zaferinin 106 yıl dönümü nedeniyle bir Mesaj yayınladı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 18 Mart Çanakkale zaferinin 106 yıl dönümü nedeniyle bir Mesaj yayınladı

Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde, bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ‘Şehitler Günü’nü anmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını bugün de canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş, geçmişinden aldığı güçle Dünya tarihine geçen ve Türk tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi Türk’ün kahramanlık ve şeref abidesi olmuş ve bugün 106. Yılını gururla kutlamaktayız. Aziz Milletimiz, yokluklar ve imkânsızlıklar içinde sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu Zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kazımıştır. Çanakkale'deki birlik, kardeşlik ve dayanışma, Kurtuluş Savaşı için gerekli mücadeleci ruhu da güçlendirmiştir. Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanlara karşı, ebedi varlığımızın teminatı kahraman ecdadımızın sahip olduğu aynı ruh ve anlayışla vatanını korumak için bugün de canı ve kanı pahasına mücadelesini sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 18 Mart Çanakkale zaferinin 106 yıl dönümü nedeniyle bir Mesaj yayınladı

Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde, bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ‘Şehitler Günü’nü anmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz.

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını bugün de canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş, geçmişinden aldığı güçle Dünya tarihine geçen ve Türk tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi Türk’ün kahramanlık ve şeref abidesi olmuş ve bugün 106. Yılını gururla kutlamaktayız.

Aziz Milletimiz, yokluklar ve imkânsızlıklar içinde sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu Zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kazımıştır. Çanakkale'deki birlik, kardeşlik ve dayanışma, Kurtuluş Savaşı için gerekli mücadeleci ruhu da güçlendirmiştir. Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanlara karşı, ebedi varlığımızın teminatı kahraman ecdadımızın sahip olduğu aynı ruh ve anlayışla vatanını korumak için bugün de canı ve kanı pahasına mücadelesini sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.