sçim

Küpe Dağı Termal Bayrama Hazır

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 01:52, Güncelleme: 18.03.2021 - 01:52
 

Küpe Dağı Termal Bayrama Hazır

Küpe Dağı Termal Tatil Köyü’nün ilk etabı Ramazan Bayramında açılacak.

Seydi Şifa Belediye Sosyal Termal Tesislerinden sonra açılması dört gözle beklenen özel sektör marifetiyle inşa edilen Küpe Dağı Termal Tatil Köyünün 20 apart daireden oluşan ilk bölümünün inşaatının tamamlandığı, çevre düzenlemesinin de bitirilmek üzere olduğu bildirildi. Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre ilk etap Küpe Dağı Termal Tatil Köyü inşaatının son test aşamalarına gelindiği ve hususi hizmet vereceği için pandemi koşullarından etkilenmeyeceğinden Ramazan Bayramında hizmete girmesini planladıkları öğrenildi. 20 apart daireli ikinci etabında inşaatının devam ettiğini ve kısa sürede bitirilmesi için çaba harcadıklarını belirten firma yetkilileri “Bizde ilk etabın hizmete girmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için tüm detayları düşündük ve geç olsun güç olmasın dedik. İnşallah bir terslik olmazsa Ramazan Bayramında da müşteri kabul etmeye başlayacağız” dedi  
Küpe Dağı Termal Tatil Köyü’nün ilk etabı Ramazan Bayramında açılacak.

Seydi Şifa Belediye Sosyal Termal Tesislerinden sonra açılması dört gözle beklenen özel sektör marifetiyle inşa edilen Küpe Dağı Termal Tatil Köyünün 20 apart daireden oluşan ilk bölümünün inşaatının tamamlandığı, çevre düzenlemesinin de bitirilmek üzere olduğu bildirildi.

Firma yetkililerinden alınan bilgiye göre ilk etap Küpe Dağı Termal Tatil Köyü inşaatının son test aşamalarına gelindiği ve hususi hizmet vereceği için pandemi koşullarından etkilenmeyeceğinden Ramazan Bayramında hizmete girmesini planladıkları öğrenildi.

20 apart daireli ikinci etabında inşaatının devam ettiğini ve kısa sürede bitirilmesi için çaba harcadıklarını belirten firma yetkilileri “Bizde ilk etabın hizmete girmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için tüm detayları düşündük ve geç olsun güç olmasın dedik. İnşallah bir terslik olmazsa Ramazan Bayramında da müşteri kabul etmeye başlayacağız” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.