Seydişehir’de ev yangını 

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 06:55, Güncelleme: 19.03.2021 - 06:55
 

Seydişehir’de ev yangını 

Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökçehüyük mahallesinde bir evin çatısında çıkan  yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gökçehüyük Mahallesinde Osman Çabuk’a ait tek katlı evin çatısından dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Konya Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saat süren bir  çalışmanın ardından söndürüldü. Gökçehüyük Mahallesinde yaşanan yangını haber alan Seydişehir Belediye Başkanı olay yerine giderek yangının meydana gelmesi  hakkında bilgi alırken ev sahibi Osman Çabuk ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.  Yangın sonrası evin çatısı  tamamen kullanılamaz hale geldi.
Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökçehüyük mahallesinde bir evin çatısında çıkan  yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Gökçehüyük Mahallesinde Osman Çabuk’a ait tek katlı evin çatısından dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi.
Konya Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saat süren bir  çalışmanın ardından söndürüldü.
Gökçehüyük Mahallesinde yaşanan yangını haber alan Seydişehir Belediye Başkanı olay yerine giderek yangının meydana gelmesi  hakkında bilgi alırken ev sahibi Osman Çabuk ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Yangın sonrası evin çatısı  tamamen kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.