Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam güven tazeledi.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2021 - 12:53, Güncelleme: 20.03.2021 - 12:53
 

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam güven tazeledi.

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin Olağan Genel Kurul toplantısında, Seydişehir Toroslar Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Saylam başkanlığa yeniden seçildi.

    Seydişehir MÜSİAD toplantı salonunda saygı duruşu İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından oy birliği ile divan başkanlığına Hasan Dinç ve Başkan Yardımcılığına Süleyman Sayan  Katip üye olarak Arzu Saylam seçildi. Faaliyet ve mali bütçe raporlarının okunmasının ardından oylanarak kabul edildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Ali Saylam 5. kez tekrar yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu ise asil üyeler, Hakkı Balcı, Süleyman Sayan , Kadriye Coşkun, Abdullah Arslan, Fatih Atalay ve Murat Zeybek 'den oluştu. Kendisini başkanlığa layık gören basın mensuplarına teşekkür eden Saylam, küçük yerlerde gazetecilik yapmanın zor olduğunu ifade etti. Her türlü zorluk ve güçlüklere rağmen basın mensuplarının kendi hayatlarını hiçe sayarak görev yaptığı belirten Saylam, görevi süresi içerisinde dernek olarak gazetecilerin haklarını korumak ve onlara destek vermek için mücadele vereceklerini dile getirdi.
Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti'nin Olağan Genel Kurul toplantısında, Seydişehir Toroslar Gazetesi İmtiyaz sahibi Ali Saylam başkanlığa yeniden seçildi.

 

 

Seydişehir MÜSİAD toplantı salonunda saygı duruşu İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından oy birliği ile divan başkanlığına Hasan Dinç ve Başkan Yardımcılığına Süleyman Sayan  Katip üye olarak Arzu Saylam seçildi.

Faaliyet ve mali bütçe raporlarının okunmasının ardından oylanarak kabul edildi.

Tek liste halinde gidilen seçimde Ali Saylam 5. kez tekrar yeniden başkanlığa seçildi.

Yönetim kurulu ise asil üyeler, Hakkı Balcı, Süleyman Sayan , Kadriye Coşkun, Abdullah Arslan, Fatih Atalay ve Murat Zeybek 'den oluştu.

Kendisini başkanlığa layık gören basın mensuplarına teşekkür eden Saylam, küçük yerlerde gazetecilik yapmanın zor olduğunu ifade etti.

Her türlü zorluk ve güçlüklere rağmen basın mensuplarının kendi hayatlarını hiçe sayarak görev yaptığı belirten Saylam, görevi süresi içerisinde dernek olarak gazetecilerin haklarını korumak ve onlara destek vermek için mücadele vereceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.