Saadet Partisinden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2021 - 03:59, Güncelleme: 23.03.2021 - 03:59
 

Saadet Partisinden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret.

Saaadet Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seydişehir Saadet partisi İlçe Başkanı  Hayri Yılmaz ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Harun Erkan olağan kongreyle tekrar Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Seçilen Ali Saylam’ı ziyarette bulundular. Saadet Partisi İlçe Başkanı Hayri Yılmaz ”Gazetecilik laikiyle yapıldığı taktirde çok zor bir meslek. Sizlerin bu konuda hassasiyetinizi ve başarılarınızı biliyoruz. Tekrar başkan seçilmenizi kutlar ve  hayırlı olmasını diliyorum” dedi Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ise Saadet Partisi ilçe teşkilatına bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Biz gazeteciler olarak halk ile ilçemizi ve devletimi yöneten yöneticiler arasında bir köprü vazife görmeye çalışıyoruz. Görevimizi laikiyle yapıyorsak ne mutlu bize .”dedi Ziyaret sonunda ise Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı  Hayri Yılmaz ,Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a kitap hediye etti.
Saaadet Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seydişehir Saadet partisi İlçe Başkanı  Hayri Yılmaz ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Harun Erkan olağan kongreyle tekrar Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Seçilen Ali Saylam’ı ziyarette bulundular.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hayri Yılmaz ”Gazetecilik laikiyle yapıldığı taktirde çok zor bir meslek. Sizlerin bu konuda hassasiyetinizi ve başarılarınızı biliyoruz. Tekrar başkan seçilmenizi kutlar ve  hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ise Saadet Partisi ilçe teşkilatına bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Biz gazeteciler olarak halk ile ilçemizi ve devletimi yöneten yöneticiler arasında bir köprü vazife görmeye çalışıyoruz. Görevimizi laikiyle yapıyorsak ne mutlu bize .”dedi

Ziyaret sonunda ise Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı  Hayri Yılmaz ,Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam’a kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.