Kurbağa Avcılığı Yasağı Başlayacak

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2021 - 01:24, Güncelleme: 26.03.2021 - 01:24
 

Kurbağa Avcılığı Yasağı Başlayacak

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada 01 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında bölgemizde bulunan tüm göl, gölet ve iç sularda kurbağa avcılığı yasağı başlayacağı bildirildi. Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü belirtilen tarihler arasında yasağa uymayan vatandaşların 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu gereği yasal işlem yapılacağını duyuruldu.

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada 01 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında bölgemizde bulunan tüm göl, gölet ve iç sularda kurbağa avcılığı yasağı başlayacağı bildirildi.

Seydişehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü belirtilen tarihler arasında yasağa uymayan vatandaşların 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu gereği yasal işlem yapılacağını duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.