İlçemizde Vaka Sayısı Artmaya Başladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2021 - 04:00, Güncelleme: 26.03.2021 - 04:00
 

İlçemizde Vaka Sayısı Artmaya Başladı

İlçemizde pandemi de son dönemlerde günlük vaka sayısında hafif bir artış görünüyor.

Konya merkez ve çevre ilçelere göre iyi durumda olan Seydişehir’in günlük vaka sayısının 5’in altında seyrederken son günlerde 10 ve üzerine çıktığı öğrenildi. Yetkililer artışın dışardan gelenlerden bulaşmış olma ihtimalinin fazla olduğu ve aşılamanın önemli olduğunu belirterek “İlçemiz son 1 haftaya kadar iyi durumdaydı. Son günlerde kısmi olsa da bir artış var. Bu durumun artmaması için daha dikkatli olmamız lazım. Son artışlar hastane ve dış kaynaklı görünüyor. Tedbirlere uyulursa ve aşı zamanı gelenler aşılarını yaptırırsa ilçemizin rengi mavi ve sarıda seyretmeye devam eder.” dedi.  
İlçemizde pandemi de son dönemlerde günlük vaka sayısında hafif bir artış görünüyor.

Konya merkez ve çevre ilçelere göre iyi durumda olan Seydişehir’in günlük vaka sayısının 5’in altında seyrederken son günlerde 10 ve üzerine çıktığı öğrenildi.

Yetkililer artışın dışardan gelenlerden bulaşmış olma ihtimalinin fazla olduğu ve aşılamanın önemli olduğunu belirterek “İlçemiz son 1 haftaya kadar iyi durumdaydı. Son günlerde kısmi olsa da bir artış var. Bu durumun artmaması için daha dikkatli olmamız lazım. Son artışlar hastane ve dış kaynaklı görünüyor. Tedbirlere uyulursa ve aşı zamanı gelenler aşılarını yaptırırsa ilçemizin rengi mavi ve sarıda seyretmeye devam eder.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.