Saadet Partisinden Kandil mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2021 - 12:18, Güncelleme: 27.03.2021 - 12:18
 

Saadet Partisinden Kandil mesajı

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri YILMAZ, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Berat Kandilinin; af, merhamet ve mağfiret gecesi olduğunu ifade eden Yılmaz, “Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiretine sığınacağımız, gönüllerimizi tövbe ve istiğfar ile arındıracağımız özel bir gece olan Berat Kandili”ni idrak edeceğiz.  Berat kandili, Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma, kapılarını ardına kadar araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükafatlandırdığı bir zaman dilimidir. Bu özel gecede safları sıklaştıralım. Günahlarımızı gözden geçirelim. Tövbe edelim. İşlenmemiş günahlar için Allah’a sığınalım. Allah’ı zikredelim, Kur’anı Kerim okuyalım.Bütün Müslümanlar ve tüm insanlık âlemi için dualar edip, Allah’tan hayır niyaz edelim” dedi.  Başkan YILMAZ sözlerinin sonunda “Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, bu gecenin, ülkemizin, İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.  
Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri YILMAZ, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.



Berat Kandilinin; af, merhamet ve mağfiret gecesi olduğunu ifade eden Yılmaz, “Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiretine sığınacağımız, gönüllerimizi tövbe ve istiğfar ile arındıracağımız özel bir gece olan Berat Kandili”ni idrak edeceğiz.

 Berat kandili, Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma, kapılarını ardına kadar araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükafatlandırdığı bir zaman dilimidir. Bu özel gecede safları sıklaştıralım. Günahlarımızı gözden geçirelim. Tövbe edelim. İşlenmemiş günahlar için Allah’a sığınalım. Allah’ı zikredelim, Kur’anı Kerim okuyalım.Bütün Müslümanlar ve tüm insanlık âlemi için dualar edip, Allah’tan hayır niyaz edelim” dedi.

 Başkan YILMAZ sözlerinin sonunda “Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, bu gecenin, ülkemizin, İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.