Erdoğan'dan polis haftası mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2021 - 10:14, Güncelleme: 09.04.2021 - 10:14
 

Erdoğan'dan polis haftası mesajı

Seydişehir Kaymakamı ERDOĞAN, Polis Haftası Münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

‘’ Türk Polis Teşkilatı kurulduğu tarihten bugüne kadar, çağdaş hukuk devleti anlayışıyla milletimizin huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir. Toplumun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde canını seve seve feda eden Türk Polisi, şerefli geçmişiyle milletinin övünç kaynağı olmuştur. Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Bu vesileyle, huzurun bozulmaması ve mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polisimize, desteklerinden dolayı değerli Seydişehirlilere de teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ile kutsal değerleri uğruna şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyor, malul ve halen görev başında olan tüm polislerimize, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.
Seydişehir Kaymakamı ERDOĞAN, Polis Haftası Münasebeti ile bir mesaj yayımladı.



‘’ Türk Polis Teşkilatı kurulduğu tarihten bugüne kadar, çağdaş hukuk devleti anlayışıyla milletimizin huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir.

Toplumun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde canını seve seve feda eden Türk Polisi, şerefli geçmişiyle milletinin övünç kaynağı olmuştur. Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Bu vesileyle, huzurun bozulmaması ve mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polisimize, desteklerinden dolayı değerli Seydişehirlilere de teşekkür ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ile kutsal değerleri uğruna şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyor, malul ve halen görev başında olan tüm polislerimize, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.