Çiçekçiler, Anneler Gününe hazır

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2021 - 04:48, Güncelleme: 07.05.2021 - 04:48
 

Çiçekçiler, Anneler Gününe hazır

Çiçekçiler, Anneler Gününe hazır

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanma döneminde fırın, market, bakkal gibi işletmelerin yanı sıra, 9 Mayıs’ta kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle çiçek satışı yapan iş yerleri de açık olacak. Uzun süredir covid nedeniyle durgun satışları olan ,çiçekçiler, Anneler Günü’ne hazır olduklarını belirtirken, vatandaştan talep olacağını düşünüyor. 8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak olan çiçekçilerden alışveriş yapılabilecek.  Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebilecekler. Çiçekçi Celalettin Özel Anneler Günü’nde çiçekçilerin açık olmasının sevindirici bir durum olduğunu belirterek, “Anneler günü hazırız. Her bütçeye uygun tasarımlar yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte annelerimizi mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.
Çiçekçiler, Anneler Gününe hazır

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanma döneminde fırın, market, bakkal gibi işletmelerin yanı sıra, 9 Mayıs’ta kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle çiçek satışı yapan iş yerleri de açık olacak.

Uzun süredir covid nedeniyle durgun satışları olan ,çiçekçiler, Anneler Günü’ne hazır olduklarını belirtirken, vatandaştan talep olacağını düşünüyor.

8-9 Mayıs 2021 Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak olan çiçekçilerden alışveriş yapılabilecek.

 Çiçek satışı yapan iş yerleri bu tarihlerde, 10.00-24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde de hizmet verebilecekler.

Çiçekçi Celalettin Özel Anneler Günü’nde çiçekçilerin açık olmasının sevindirici bir durum olduğunu belirterek, “Anneler günü hazırız. Her bütçeye uygun tasarımlar yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte annelerimizi mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.