AYPAR'DAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI 

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2021 - 11:44, Güncelleme: 11.05.2021 - 11:44
 

AYPAR'DAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI 

AYPAR'DAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI 

  Corona virüs, başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada ağır hasarlar ve can kayıpları yaşatarak etkisini hala devam ettirmektedir. Rahmet ayı mübarek Ramazanın sonuna geldik. Oruç ayında olduğu gibi Bayramı da buruk geçireceğiz.  İnsanlığın, yaşam, inanç ve sağlıkla imtihandan geçtiği asırda idrak edeceğimiz ramazan bayramının, başta tüm Müslümanların şuurlanmasına, insanlığın büyük zararlar görerek yaşadığı illet hastalıktan kurtulmasına, Esnaf ve Sanatkâr kardeşlerimizin çekmekte olduğu ekonomik sıkıntılardan bir an evvel kurtulmasına vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz eder. Vatandaşlarımızın ramazan bayramını tebrik ederim.
AYPAR'DAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI 

 

Corona virüs, başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada ağır hasarlar ve can kayıpları yaşatarak etkisini hala devam ettirmektedir. Rahmet ayı mübarek Ramazanın sonuna geldik. Oruç ayında olduğu gibi Bayramı da buruk geçireceğiz.

 İnsanlığın, yaşam, inanç ve sağlıkla imtihandan geçtiği asırda idrak edeceğimiz ramazan bayramının, başta tüm Müslümanların şuurlanmasına, insanlığın büyük zararlar görerek yaşadığı illet hastalıktan kurtulmasına, Esnaf ve Sanatkâr kardeşlerimizin çekmekte olduğu ekonomik sıkıntılardan bir an evvel kurtulmasına vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz eder. Vatandaşlarımızın ramazan bayramını tebrik ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.