sçim

İlçemizde vaka sayılarında olumlu gelişme.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2021 - 01:18, Güncelleme: 11.05.2021 - 01:18
 

İlçemizde vaka sayılarında olumlu gelişme.

Seydişehir’de 17 günlük tam kapanma olumlu sonuçlar doğurdu.

Kapanmadan itibaren covid vaka sayı yüzde elli düşerken yetkililer bayramlaşmanın kadiyen yüz yüze yapılmaması hakkında uyardı. Konu ile ilgili gazetemize konuşan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr Mustafa Özer “İlçemizde covid denetimleri sıkı bir şekilde devam ediyor. Kapanmadan önceye göre vaka sayılarında yüzde elli düşüş var. Şuan en büyük korkularımızdan biri bayramda vatandaşlarımızın ev bayramlaşması yapması .İnşallah vatandaşlar duyarlı olur ve bayramlaşmayı uzaktan telefon kanalı ile yaparlar dedi”.
Seydişehir’de 17 günlük tam kapanma olumlu sonuçlar doğurdu.

Kapanmadan itibaren covid vaka sayı yüzde elli düşerken yetkililer bayramlaşmanın kadiyen yüz yüze yapılmaması hakkında uyardı.

Konu ile ilgili gazetemize konuşan Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr Mustafa Özer “İlçemizde covid denetimleri sıkı bir şekilde devam ediyor. Kapanmadan önceye göre vaka sayılarında yüzde elli düşüş var. Şuan en büyük korkularımızdan biri bayramda vatandaşlarımızın ev bayramlaşması yapması .İnşallah vatandaşlar duyarlı olur ve bayramlaşmayı uzaktan telefon kanalı ile yaparlar dedi”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.