İyi Partiden ramazan bayramı kutlaması

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2021 - 03:27, Güncelleme: 11.05.2021 - 03:27
 

İyi Partiden ramazan bayramı kutlaması

İyi Partiden ramazan bayramı kutlaması

Kıymetli Hemşehrilerim Başı rahmet ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluş olan on bir ayın sultanı ramazan ayının sonuna gelerek Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. Ancak bu sene Ramazan Bayramı’nı Türk-İslam alemi olarak çok buruk şekilde idrak ediyoruz. Bir tarafta ata yurdumuz Ahmet Yesevi beldesi Doğu Türkistan da hem soydaş hem dindaşımız olan Uygur Türklerine terörist Çin devleti zulüm ve soykırım uygulamaktadır. Diğer taraftan terörist ve Siyonist İsrail İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksayı işgal edip oradaki Müslümanlara eziyet ediyor. Diğer taraftan Türkmen elindeki Irak Türkleri Barzani çapulcusunun baskıları altında yok sayılmaktadır. Bütün bunların üzerine salgın hatalıktan dolayı evlat anne babayı ziyaret edemiyor, komşu komşuya gidemiyor, gurbette olan sıla-i rahim yapamıyor, mezarlarını ziyaret edip bir Fatiha okuyamadığı geçmişlerimiz mahzun. Onları ziyaret edemeyen bizler mahzun. Bu durumda ellerimizi semaya açıp yalvarıyoruz. Allah’ım insanlığı bu salgın hastalıktan bir an evvel kurtar. Dünyanın neresinde zulüm gören Türk ve Müslüman topluluklar varsa zulümden kurtar. Hür ve bağımsız yaşamalarının önünü aç. Bundan sonraki bayramlarımızı sağlık huzur ve mutluluk içinde kutlamayı Cenab-ı Allah(c.c.) niyaz ederiz. Tüm milletimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Kurtuluşumuza ve umudumuza başlangıç ve vesile olsun                                                                                                       Saygılarımızla                                                               İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu adına                                                                                                  M. Yılmaz DÖNEDRİCİ    
İyi Partiden ramazan bayramı kutlaması

Kıymetli Hemşehrilerim

Başı rahmet ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluş olan on bir ayın sultanı ramazan ayının sonuna gelerek Ramazan Bayramını idrak edeceğiz.

Ancak bu sene Ramazan Bayramı’nı Türk-İslam alemi olarak çok buruk şekilde idrak ediyoruz.

Bir tarafta ata yurdumuz Ahmet Yesevi beldesi Doğu Türkistan da hem soydaş hem dindaşımız olan Uygur Türklerine terörist Çin devleti zulüm ve soykırım uygulamaktadır. Diğer taraftan terörist ve Siyonist İsrail İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksayı işgal edip oradaki Müslümanlara eziyet ediyor. Diğer taraftan Türkmen elindeki Irak Türkleri Barzani çapulcusunun baskıları altında yok sayılmaktadır.

Bütün bunların üzerine salgın hatalıktan dolayı evlat anne babayı ziyaret edemiyor, komşu komşuya gidemiyor, gurbette olan sıla-i rahim yapamıyor, mezarlarını ziyaret edip bir Fatiha okuyamadığı geçmişlerimiz mahzun. Onları ziyaret edemeyen bizler mahzun.

Bu durumda ellerimizi semaya açıp yalvarıyoruz. Allah’ım insanlığı bu salgın hastalıktan bir an evvel kurtar. Dünyanın neresinde zulüm gören Türk ve Müslüman topluluklar varsa zulümden kurtar. Hür ve bağımsız yaşamalarının önünü aç.

Bundan sonraki bayramlarımızı sağlık huzur ve mutluluk içinde kutlamayı Cenab-ı Allah(c.c.) niyaz ederiz.

Tüm milletimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Kurtuluşumuza ve umudumuza başlangıç ve vesile olsun

                                                                                                      Saygılarımızla

                                                              İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu adına

                                                                                                 M. Yılmaz DÖNEDRİCİ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.