19 MAYIS KUTLU OLSUN 

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 11:15, Güncelleme: 18.05.2021 - 11:15
 

19 MAYIS KUTLU OLSUN 

Millet Partisinden 19 Mayıs Mesajı

   Azîz Millet Deeğerlivatandaşlarımız:  Bu gün, 19 Mayıs 1919'ların olumsuzluklarının daha ağırlarıyla karşı karşıyayız.  Ülke olarak yaşadığımız tehdit ve tehlikeler, Doğu Türkistan'da, Çin tarafından soydaşlarımıza yapılan  zulüm ve soykırım,  Ortadoğuda masum insanları katleden İsrail terörü karşısında, Ne AB kriterlerine, ne de ABD, RUSYA ve ÇİN' in tavsiye ve dayatmalarına ihtiyacımız yoktur.  Çözüm sende, kurtuluş sende. Çare Tam Bağımsızlıkta. Bana tabi ol, bize katıl kurtul diyenlere itibar ederek hiçbir sorunumuzu çözemeyiz. Ancak başımıza yeni efendiler tayin ederiz.  Bütün vatanseverler, her türlü şahsi kaygı ve isteklerimizi bir tarafa bırakalım. Parti, grup, cemaat taassubunu aşalım. Son vatan parçası elimizden gitmeden hakta, ilimde, hikmette, dogruda, adalette, milli degerler ve milli menfaatler etrafında birleşelim.  19 Mayıs 1919 Samsun'da yakılan Bağımsızlık meşalesini yeniden alevlendirerek, el ele gönül gönüle vererek Muhteşem Turkiye'nin inşaasını gerçekleştirelim.  19 Mayıs 1919 benim doğum günüm diyen, Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı ve Kahraman Silah Arkadaşlarını, Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyoruz. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.  Orhan Polat Millet Partisi  Seydişehir İlçe Başkanı
Millet Partisinden 19 Mayıs Mesajı

 

 Azîz Millet
Deeğerlivatandaşlarımız: 

Bu gün, 19 Mayıs 1919'ların olumsuzluklarının daha ağırlarıyla karşı karşıyayız. 

Ülke olarak yaşadığımız tehdit ve tehlikeler,
Doğu Türkistan'da, Çin tarafından soydaşlarımıza yapılan  zulüm ve soykırım, 
Ortadoğuda masum insanları katleden İsrail terörü karşısında,
Ne AB kriterlerine, ne de ABD, RUSYA ve ÇİN' in tavsiye ve dayatmalarına ihtiyacımız yoktur. 

Çözüm sende, kurtuluş sende. Çare Tam Bağımsızlıkta. Bana tabi ol, bize katıl kurtul diyenlere itibar ederek hiçbir sorunumuzu çözemeyiz. Ancak başımıza yeni efendiler tayin ederiz. 
Bütün vatanseverler, her türlü şahsi kaygı ve isteklerimizi bir tarafa bırakalım. Parti, grup, cemaat taassubunu aşalım. Son vatan parçası elimizden gitmeden hakta, ilimde, hikmette, dogruda, adalette, milli degerler ve milli menfaatler etrafında birleşelim. 

19 Mayıs 1919 Samsun'da yakılan Bağımsızlık meşalesini yeniden alevlendirerek, el ele gönül gönüle vererek Muhteşem Turkiye'nin inşaasını gerçekleştirelim. 

19 Mayıs 1919 benim doğum günüm diyen, Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı ve Kahraman Silah Arkadaşlarını, Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyoruz.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. 

Orhan Polat
Millet Partisi 
Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.