UÇKUNLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2021 - 12:33, Güncelleme: 25.05.2021 - 12:33
 

UÇKUNLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte yıl boyu sürdürdüğü uçkunla mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belirlenen program çerçevesinde vardiyalar halinde yürütülen çalışmalarla şehrin merkez ve kırsal mahallelerinde cadde ve sokaklarda, parklar ve yeşil alanlarda sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışmaların gerçekleştirildiğini kaydetti.   Havaların ısınmasıyla birlikte halk sağlığının korunması amacıyla, şehir genelinde yıl boyunca sürdürülen ilaçlama çalışmalarının ekipler tarafından düzenli olarak devam ettirildiğini kaydeden Başkan Tutal;” Yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen vektör canlılara karşı mücadele çalışmalarımızı ekiplerimiz aralıksız sürdürüyor. Bahar aylarında larva, karasinek ve sivrisinekle mücadelesiyle başlayan ilaçlama çalışmalarımız, uçkun ilaçlama çalışmaları ile devam ediyor. İlçe merkezimizde her akşam periyodik olarak 18.00-02.00 saatleri arasında ilaçlama çalışmalarımız yapılmaktadır. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı, daha konforlu bir yaşam sürmeleri için vektör canlılar ve uçkun formlu canlılara karşı mücadelemiz yıl boyunca devam edecek. Canlıların larvalarını bıraktıkları dere yatakları, yağmur suyu kanalları ve şehir çeperlerindeki hayvan gübrelerinin biriktirildiği yerlerde kimyasal müdahalelerde bulunuldu ” ifadelerini kullandı.   Başkan Tutal ayrıca vatandaşların da çöplerini ağzı bağlı bir şekilde çöp konteynerlerine atarak konteynerlerin kapaklarını kapatmaları gerektiğini vurguladı.
Seydişehir Belediyesi ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte yıl boyu sürdürdüğü uçkunla mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belirlenen program çerçevesinde vardiyalar halinde yürütülen çalışmalarla şehrin merkez ve kırsal mahallelerinde cadde ve sokaklarda, parklar ve yeşil alanlarda sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışmaların gerçekleştirildiğini kaydetti.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte halk sağlığının korunması amacıyla, şehir genelinde yıl boyunca sürdürülen ilaçlama çalışmalarının ekipler tarafından düzenli olarak devam ettirildiğini kaydeden Başkan Tutal;” Yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen vektör canlılara karşı mücadele çalışmalarımızı ekiplerimiz aralıksız sürdürüyor. Bahar aylarında larva, karasinek ve sivrisinekle mücadelesiyle başlayan ilaçlama çalışmalarımız, uçkun ilaçlama çalışmaları ile devam ediyor. İlçe merkezimizde her akşam periyodik olarak 18.00-02.00 saatleri arasında ilaçlama çalışmalarımız yapılmaktadır. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı, daha konforlu bir yaşam sürmeleri için vektör canlılar ve uçkun formlu canlılara karşı mücadelemiz yıl boyunca devam edecek. Canlıların larvalarını bıraktıkları dere yatakları, yağmur suyu kanalları ve şehir çeperlerindeki hayvan gübrelerinin biriktirildiği yerlerde kimyasal müdahalelerde bulunuldu ” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal ayrıca vatandaşların da çöplerini ağzı bağlı bir şekilde çöp konteynerlerine atarak konteynerlerin kapaklarını kapatmaları gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.