Seydişehir’i bisikletle turladılar

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2021 - 02:04, Güncelleme: 25.05.2021 - 02:04
 

Seydişehir’i bisikletle turladılar

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve spor yapmayı teşvik etmek amacıyla, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri tur etkinliği düzenledi.

Dernek Başkanı Ali Öz, sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve turizme katkı sağlamak amacıyla bisikletle şehir turu düzenlediklerini söyledi 35 bisiklet severin katıldığını belirten Öz, ’Keyifli bir günde bisiklet sürerek, hem eğlendik, hem de spor yaptık. Böyle güzel etkinliklerde bir arada bulunabiliyorsak eğer bisiklet sevgisine borçluyuz. Bu sağlıklı sporu geniş kitlelere yayacağız. Önümüzdeki ayda Türkiye genelinden katılacak bisikletçilerle ilçemizde festival düzenleyeceğiz’’ dedi.
Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve spor yapmayı teşvik etmek amacıyla, Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyeleri tur etkinliği düzenledi.

Dernek Başkanı Ali Öz, sağlıklı yaşama dikkat çekmek ve turizme katkı sağlamak amacıyla bisikletle şehir turu düzenlediklerini söyledi

35 bisiklet severin katıldığını belirten Öz, ’Keyifli bir günde bisiklet sürerek, hem eğlendik, hem de spor yaptık. Böyle güzel etkinliklerde bir arada bulunabiliyorsak eğer bisiklet sevgisine borçluyuz. Bu sağlıklı sporu geniş kitlelere yayacağız. Önümüzdeki ayda Türkiye genelinden katılacak bisikletçilerle ilçemizde festival düzenleyeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.