SEYDİŞEHİR OSB DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2021 - 03:27, Güncelleme: 28.05.2021 - 03:27
 

SEYDİŞEHİR OSB DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

SEYDİŞEHİR OSB DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

Seydişehir Organize Sanayi ‘ne doğalgaz gelme projesi 2022 yatırım planına alındı. Selçuk Gazın aldığı yatırım programı kararıyla Seydişehir Organize Sanayine doğal gazın getirilmesi kesinleştir. Organize Sanayinin 2022 yılında doğalgaz kullanacak olması sanayide faaliyet gösteren fabrikaların ve inşaat çalınmalarını sürdüren yatırımcıların ve yatırım yapmayı düşünen iş adamlarının önemli bir beklentisiydi.
SEYDİŞEHİR OSB DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

Seydişehir Organize Sanayi ‘ne doğalgaz gelme projesi 2022 yatırım planına alındı.

Selçuk Gazın aldığı yatırım programı kararıyla Seydişehir Organize Sanayine doğal gazın getirilmesi kesinleştir.

Organize Sanayinin 2022 yılında doğalgaz kullanacak olması sanayide faaliyet gösteren fabrikaların ve inşaat çalınmalarını sürdüren yatırımcıların ve yatırım yapmayı düşünen iş adamlarının önemli bir beklentisiydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.