ÜLKÜ OCAKLARINDAN KİTAP BAĞIŞI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 11:30, Güncelleme: 01.06.2021 - 11:30
 

ÜLKÜ OCAKLARINDAN KİTAP BAĞIŞI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN KİTAP BAĞIŞI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Seydişehir İlçe Temsilciliği Başkanı Fatih Karaaslan ve Yönetim Kurulu Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen, ülkemiz genelinde eş zamanlı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün ilk kitap bağışı ile başlatılan 'Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası' etkinliğine kitap bağışında bulundu.   Fatih Karaaslan projenin önemine değinerek, “ Organize edilen bu tür örnek projeler ile hükümlülerin topluma kazandırılmasına, yeniden suç işlemelerinin önlenmesine ve sorumluluk duygusuna sahip bireyler olarak hayatlarını devam ettirebilmelerine katkı sunulmaktadır. Hepimizin bildiği gibi, kitap okumak, insanın bilgi ve kültürünü artıran, düşünce ve yaşam ufkunu genişleten en etkili araçtır. Bu kitapları okuyan hükümlü ve tutuklular okuma alışkanlığı edindikleri gibi, hayata bakışlarının değişmesi ile daha donanımlı hale gelerek, davranış ve düşüncelerinin olumlu yönde gelişeceği ortadadır. Tüm vatandaşlarımızı kitap bağışına katkı sağlamaya davet ediyorum " diye konuştu.
ÜLKÜ OCAKLARINDAN KİTAP BAĞIŞI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Seydişehir İlçe Temsilciliği Başkanı Fatih Karaaslan ve Yönetim Kurulu Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen, ülkemiz genelinde eş zamanlı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün ilk kitap bağışı ile başlatılan 'Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası' etkinliğine kitap bağışında bulundu.

 

Fatih Karaaslan projenin önemine değinerek, “ Organize edilen bu tür örnek projeler ile hükümlülerin topluma kazandırılmasına, yeniden suç işlemelerinin önlenmesine ve sorumluluk duygusuna sahip bireyler olarak hayatlarını devam ettirebilmelerine katkı sunulmaktadır. Hepimizin bildiği gibi, kitap okumak, insanın bilgi ve kültürünü artıran, düşünce ve yaşam ufkunu genişleten en etkili araçtır. Bu kitapları okuyan hükümlü ve tutuklular okuma alışkanlığı edindikleri gibi, hayata bakışlarının değişmesi ile daha donanımlı hale gelerek, davranış ve düşüncelerinin olumlu yönde gelişeceği ortadadır. Tüm vatandaşlarımızı kitap bağışına katkı sağlamaya davet ediyorum " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.