SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ VE MUHTARLAR DERNEĞİ YARDIM PROTOKOLÜ İMZALADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 12:28, Güncelleme: 01.06.2021 - 12:28
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ VE MUHTARLAR DERNEĞİ YARDIM PROTOKOLÜ İMZALADI

Seydişehir Belediye Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği arasında yardıma muhtaç ailelere ve okuyan öğrencilere nakdi ve ayni yardım yapılması amacı ile protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Uyanık arasında imzalanan protokol gereği nakdi ve ayni yardımlar Seydişehirli ve Seydişehir dışında yaşayan yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere yapılacak.   Görevlendirilen komisyonun Seydişehir ve Seydişehir dışında yaşayan yardıma muhtaç aileler ve öğrencilerin tespit etme noktasında çalışmalarına başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” muhtarlar derneğimizle birlikte imzaladığımız protokol gereği oluşturacağımız komisyon yardıma muhtaç ailelilerimizi ve öğrencilerimizi belirleyerek kriterlerini bizlere bildirecek. Bizlerde bu kişilerin yardıma uygunluğunu inceleyerek kamu kurum ve kuruluşları, özel kurumlar ve kişilerden derneğimize yapılan yardım ve bağışlardan belirlenen oranda kendilerine gerekli yardımda bulunacağız” ifadelerini kullandı.   Seydişehir’e hizmet noktasında her geçen gün çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; sosyal sorumluluk projelerimizle de yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk. Muhtarlar Derneğimiz ile yaptığımız protokol gereği ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.      
Seydişehir Belediye Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği arasında yardıma muhtaç ailelere ve okuyan öğrencilere nakdi ve ayni yardım yapılması amacı ile protokol imzalandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Uyanık arasında imzalanan protokol gereği nakdi ve ayni yardımlar Seydişehirli ve Seydişehir dışında yaşayan yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere yapılacak.

 

Görevlendirilen komisyonun Seydişehir ve Seydişehir dışında yaşayan yardıma muhtaç aileler ve öğrencilerin tespit etme noktasında çalışmalarına başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” muhtarlar derneğimizle birlikte imzaladığımız protokol gereği oluşturacağımız komisyon yardıma muhtaç ailelilerimizi ve öğrencilerimizi belirleyerek kriterlerini bizlere bildirecek. Bizlerde bu kişilerin yardıma uygunluğunu inceleyerek kamu kurum ve kuruluşları, özel kurumlar ve kişilerden derneğimize yapılan yardım ve bağışlardan belirlenen oranda kendilerine gerekli yardımda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Seydişehir’e hizmet noktasında her geçen gün çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; sosyal sorumluluk projelerimizle de yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olduk. Muhtarlar Derneğimiz ile yaptığımız protokol gereği ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.