Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi kendi İstasyonuna Kavuşuyor.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2021 - 11:43, Güncelleme: 03.06.2021 - 11:43
 

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi kendi İstasyonuna Kavuşuyor.

Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi kendi İstasyonuna Kavuşuyor.

Nakliye alanında uzun yıllar hizmet veren Seydişehir’in en köklü kooperatiflerinden 164 üyesi ile Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi bina ve garajlarının olduğu bölgede kendi mazot istasyonlarını oluşturmak için kazmaya vurdular. Kooperatif Başkanı  Ayhan Gündüz “Üyelerimize daha iyi hizmet vere bilmek için yönetimimde olan  Mustafa Şahin , Ali Şenarslan , Mevlüt Gündem ,M.Ali  Laledere ,Sadettin Yarıyan ,Bilal Arıcı ile  böyle bir projeye yapmaya karar vedik.Yap işlet devret yöntemi ile bir petrol dağıtım şirketine sadece mazot olmak üzere istasyon kurulması için sözleşme imzaladık. Gerekli izinlerin alınmasında bize destek olan Belediye meclis üyelerimize ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey’e teşekkür ediyorum “dedi ARZU SAYLAM  
Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi kendi İstasyonuna Kavuşuyor.

Nakliye alanında uzun yıllar hizmet veren Seydişehir’in en köklü kooperatiflerinden 164 üyesi ile Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi bina ve garajlarının olduğu bölgede kendi mazot istasyonlarını oluşturmak için kazmaya vurdular.

Kooperatif Başkanı  Ayhan Gündüz “Üyelerimize daha iyi hizmet vere bilmek için yönetimimde olan  Mustafa Şahin , Ali Şenarslan , Mevlüt Gündem ,M.Ali  Laledere ,Sadettin Yarıyan ,Bilal Arıcı ile  böyle bir projeye yapmaya karar vedik.Yap işlet devret yöntemi ile bir petrol dağıtım şirketine sadece mazot olmak üzere istasyon kurulması için sözleşme imzaladık. Gerekli izinlerin alınmasında bize destek olan Belediye meclis üyelerimize ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey’e teşekkür ediyorum “dedi

ARZU SAYLAM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.