2 Mahallenin Muhtarlık Ara Seçimi Sonuçlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2021 - 12:42, Güncelleme: 07.06.2021 - 12:42
 

2 Mahallenin Muhtarlık Ara Seçimi Sonuçlandı

06.06.2021 Pazar günü Aşağı Karaören ve Karacaören Mahallelerinde muhtarlık ara seçimi yapıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Aşağı Karaören mahallesinde 2019 yerel seçimlerinde seçilen muhtar Mustafa Atabek’in vefat etmesi ve  Karacaören Mahallesinde de Bekir Harmankaya’nın istifa etmesiyle vatandaşlar yeni muhtarlarını seçmek için sandık başına gitti. 06.06.2021 Pazar günü her iki mahallede de sabah erken saatlerden itibaren sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullandı. Oy kullanma saatinin sona ermesinden sonra yapılan sayımlarda Aşağı Karaören Mahallesi muhtarlığına talip olan 3 adaydan Ahmet Çiftçi (58) 98 oyla muhtar seçildi. Karacaören Mahallesinde de iki adaydan Sezai Taşdelen  (50) 74 oyla muhtar oldu. Seçilen iki muhtar açıklamalarında, ‘’Bu şerefli görevi namuslu ve onurlu bir biçimde sürdürmek için yeniden aday olduk. Allah nasip etti. Milletimize en iyi şekilde bundan sonra da hizmet etmek istiyoruz” dediler. 
06.06.2021 Pazar günü Aşağı Karaören ve Karacaören Mahallelerinde muhtarlık ara seçimi yapıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Aşağı Karaören mahallesinde 2019 yerel seçimlerinde seçilen muhtar Mustafa Atabek’in vefat etmesi ve  Karacaören Mahallesinde de Bekir Harmankaya’nın istifa etmesiyle vatandaşlar yeni muhtarlarını seçmek için sandık başına gitti.

06.06.2021 Pazar günü her iki mahallede de sabah erken saatlerden itibaren sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullandı. Oy kullanma saatinin sona ermesinden sonra yapılan sayımlarda Aşağı Karaören Mahallesi muhtarlığına talip olan 3 adaydan Ahmet Çiftçi (58) 98 oyla muhtar seçildi.

Karacaören Mahallesinde de iki adaydan Sezai Taşdelen  (50) 74 oyla muhtar oldu.

Seçilen iki muhtar açıklamalarında, ‘’Bu şerefli görevi namuslu ve onurlu bir biçimde sürdürmek için yeniden aday olduk. Allah nasip etti. Milletimize en iyi şekilde bundan sonra da hizmet etmek istiyoruz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.