Konya - Antalya yolundan para kazanıyorlar

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2021 - 11:48, Güncelleme: 11.06.2021 - 11:48
 

Konya - Antalya yolundan para kazanıyorlar

Konya’nın Seydişehir ilçesi Taşağıl kırsal mahallesinde çilek üreticiliği yapan Gürer ailesi yol kenarında gelip geçen yolculara kendi ürettikleri çilekleri satıyor.

Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağladığını belirten 30 yaşındaki Yasemin Gürer, 5 yıldır çilek ürettiğini 4 yıldan bu yana Karabulak kavşağı Seydişehir-Antalya- Konya çevre yolunda eşi ve çocuklarıyla birlikte sürücülere satış yaptığını aktardı. Çiftçi 43 yaşındaki İsad Gürer, ürettikleri çileği buraya getirerek tüketiciye doğrudan ulaştırdığını belirterek, ‘’ Çileğimi tarlamda organik olarak kendimiz üretiyoruz. 4 yıldır buradayım. Her gün taze olarak tüketiciye aracısız olarak ulaştırıyorum. Çileğimiz aromasıyla meşhurdur. Vatandaşlar yemenin yanında özellikle çileği reçel yapımında kullanmak için alıyorlar. Eşim ve çocuklarımla birlikte uğraşıyoruz. Emeğimizin karşılığını alıyoruz. Geçimimizi sağlıyoruz’’ diye konuştu.
Konya’nın Seydişehir ilçesi Taşağıl kırsal mahallesinde çilek üreticiliği yapan Gürer ailesi yol kenarında gelip geçen yolculara kendi ürettikleri çilekleri satıyor.

Geçimini tarım ve hayvancılıkla sağladığını belirten 30 yaşındaki Yasemin Gürer, 5 yıldır çilek ürettiğini 4 yıldan bu yana Karabulak kavşağı Seydişehir-Antalya- Konya çevre yolunda eşi ve çocuklarıyla birlikte sürücülere satış yaptığını aktardı.

Çiftçi 43 yaşındaki İsad Gürer, ürettikleri çileği buraya getirerek tüketiciye doğrudan ulaştırdığını belirterek, ‘’ Çileğimi tarlamda organik olarak kendimiz üretiyoruz. 4 yıldır buradayım. Her gün taze olarak tüketiciye aracısız olarak ulaştırıyorum. Çileğimiz aromasıyla meşhurdur. Vatandaşlar yemenin yanında özellikle çileği reçel yapımında kullanmak için alıyorlar. Eşim ve çocuklarımla birlikte uğraşıyoruz. Emeğimizin karşılığını alıyoruz. Geçimimizi sağlıyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.