Seydişehir Bisiklet Kenti Oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2021 - 01:03, Güncelleme: 12.06.2021 - 01:03
 

Seydişehir Bisiklet Kenti Oldu

Seydişehir Bisiklet Kenti Oldu

Geçtiğimiz yıl kurulan Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği  ve Seydişehir Belediyesinin Birlikte yürüttüğü bisiklete özendirme etkinlikleri sayesinde ilçemiz bisiklet kenti oldu. 2020 yılında ilk kez düzenlenen Kuğlu Bisiklet Festivalinden sonra bu yılda 1 temmuzda düzenlenecek festivale şimdiden 160 sporcunun baş vurduğ öğrenildi. Milli İrade Meydanı ve Kaymakamlık önünde kurulan bisiklet tamir istasyonları ve ilçenin doğasının bisiklet sporuna el verişli olması ile gün geçtikçe sayıları artan bisiklet severlerin özellikle hafta sonları arkadaş grupları ve aileleriyle birlikte bisiklet turları yapmaları,  pikniğe gitmeleri dikkat çekiyor. Seydişehir SDOK Derneği Başkanı Ali Öz ailesi ve 3 çocuğu ile birlikte sıralı bisikletleriyle birlikte kuğluya pikniğe giderken gazetemize konuştu.  
Seydişehir Bisiklet Kenti Oldu

Geçtiğimiz yıl kurulan Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği  ve Seydişehir Belediyesinin Birlikte yürüttüğü bisiklete özendirme etkinlikleri sayesinde ilçemiz bisiklet kenti oldu.

2020 yılında ilk kez düzenlenen Kuğlu Bisiklet Festivalinden sonra bu yılda 1 temmuzda düzenlenecek festivale şimdiden 160 sporcunun baş vurduğ öğrenildi.

Milli İrade Meydanı ve Kaymakamlık önünde kurulan bisiklet tamir istasyonları ve ilçenin doğasının bisiklet sporuna el verişli olması ile gün geçtikçe sayıları artan bisiklet severlerin özellikle hafta sonları arkadaş grupları ve aileleriyle birlikte bisiklet turları yapmaları,  pikniğe gitmeleri dikkat çekiyor.

Seydişehir SDOK Derneği Başkanı Ali Öz ailesi ve 3 çocuğu ile birlikte sıralı bisikletleriyle birlikte kuğluya pikniğe giderken gazetemize konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.