sçim

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ “HER GÖNÜLE BİR HİSSE” BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2021 - 11:26, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:26
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ “HER GÖNÜLE BİR HİSSE” BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Her gün 400 haneye umut olan Seydişehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla hayırsever vatandaşların kurban bağışını kabul etmeye başladı.

Seydişehir Belediyesi’nin öz bütçesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Seydişehir’de önemli bir sosyal yardım merkezi haline gelen Seydişehir Belediyesi Aşevi, yılın 12 ayı yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesiz ve yoksul ailelere sıcak yemek vermeye devam ediyor.   Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla da kurban bağışı yardımlarını kabul etmeye başlayan Seydişehir Belediyesi Aşevi’ne yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar yardımlarını, Seydişehir Belediyesi web sitesinde, resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanan anlaşmalı bankaların iban numarasıyla yardımda bulunabilecekler. Ayni yardımlar ise Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde bulunan Aşevi’ne yapılabilecektir.   Osmanlı’dan günümüze sosyal devlet anlayışının en güzel örneklerinden biri olan imaret kültürünü yaşattıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “iyilikte ilham olan imaret kültürümüzü yaşatarak her gün 400 ailemize 2 öğün 3 çeşit yemeği yardıma muhtaç, yaşlı, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evine kadar ulaştırıyoruz.   Belediyemizin öz bütçesinin yanında hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da güçlenen aşevimize, bu kurban bayramında da her gönüle bir hisse diyerek hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yıl 1.600 TL olarak belirlenen hisse bedeli ile birlikte hayırsever vatandaşlarımız nakdi yardımları için belediyemizin web sitesi ile resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan anlaşmalı bankaların iban numarası ile Halk Bankası TR 89 0001 2009 5140 0007 0000 14 İBAN numarası vasıtasıyla yardımda bulunabilirler.   Ayni yardımlar için de belediyemizin aşevi merkezi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ayni yardımlarını ulaştırarak 400 hanemizin hayır duasını alabilirler. Hayırsever vatandaşlarımız Bu hususta belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden detaylı bilgi alabileceklerdir.  Bunun yanında hayırsever vatandaşlarımız Seydişehir Muhtarlar Derneği ile belediyemiz arasında imzaladığımız protokol kapsamında da derneğimiz vasıtasıyla yardımlarını bizlere ulaştırabileceklerdir. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları kabul ve hayırlı eylesin” diye konuştu.  
Her gün 400 haneye umut olan Seydişehir Belediyesi Aşevi, yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla hayırsever vatandaşların kurban bağışını kabul etmeye başladı.

Seydişehir Belediyesi’nin öz bütçesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Seydişehir’de önemli bir sosyal yardım merkezi haline gelen Seydişehir Belediyesi Aşevi, yılın 12 ayı yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesiz ve yoksul ailelere sıcak yemek vermeye devam ediyor.

 

Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla da kurban bağışı yardımlarını kabul etmeye başlayan Seydişehir Belediyesi Aşevi’ne yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar yardımlarını, Seydişehir Belediyesi web sitesinde, resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanan anlaşmalı bankaların iban numarasıyla yardımda bulunabilecekler. Ayni yardımlar ise Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde bulunan Aşevi’ne yapılabilecektir.

 

Osmanlı’dan günümüze sosyal devlet anlayışının en güzel örneklerinden biri olan imaret kültürünü yaşattıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “iyilikte ilham olan imaret kültürümüzü yaşatarak her gün 400 ailemize 2 öğün 3 çeşit yemeği yardıma muhtaç, yaşlı, yoksul ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evine kadar ulaştırıyoruz.

 

Belediyemizin öz bütçesinin yanında hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da güçlenen aşevimize, bu kurban bayramında da her gönüle bir hisse diyerek hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yıl 1.600 TL olarak belirlenen hisse bedeli ile birlikte hayırsever vatandaşlarımız nakdi yardımları için belediyemizin web sitesi ile resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan anlaşmalı bankaların iban numarası ile Halk Bankası TR 89 0001 2009 5140 0007 0000 14 İBAN numarası vasıtasıyla yardımda bulunabilirler.

 

Ayni yardımlar için de belediyemizin aşevi merkezi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ayni yardımlarını ulaştırarak 400 hanemizin hayır duasını alabilirler. Hayırsever vatandaşlarımız Bu hususta belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden detaylı bilgi alabileceklerdir.  Bunun yanında hayırsever vatandaşlarımız Seydişehir Muhtarlar Derneği ile belediyemiz arasında imzaladığımız protokol kapsamında da derneğimiz vasıtasıyla yardımlarını bizlere ulaştırabileceklerdir. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları kabul ve hayırlı eylesin” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.