Basın Açıklaması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2021 - 11:26, Güncelleme: 17.06.2021 - 11:26
 

Basın Açıklaması

08.04.2021 tarihi itibari ile Seydişehir Amatör Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği(SAOBDER) tüzüğünde belirtilmiş hususlar dahilinde Seydişehir ve bölgesinde sportif balıkçılığı geliştirmek ve doğal hayatı korumak amacı ile yola çıkmış bulunmaktadır.

  Yönetim değişikliği ile bölgemizde bulunan balık popülasyonlarının artırılması için doğru zamanda avlanmaları hususunda gayretler gösterilmesi için öncü olmaya çalışmaktadır.  Derneğimiz ticari olarak faaliyet gösteren balıkçılarımızla herhangi bir ayrışma gözetmeksizin şehrimizde balıkçılığın geliştirilmesi anlamında atılacak adımlarda her zaman onlarla beraber olmaya devam edecek kurallar çerçevesinde  geleceğimizin önünü açacaktır.  Sportif Olta balıkçılığı ile ilgili bölgemizde bulunan avlaklarda festivaller düzenleyerek bu alanda da şehrimize  turizmde katkı sağlamaya çalışmaktadır. Yapılan bu çalışmalar Mülki idaremizle istişare edilmekte ve her daim destekleri alınmaktadır. Bu konuda Kaymakamımıza ve onun nezdinde destek olan bütün kurumlarımıza teşekkür ederiz. Şehrimizde bulunan sportif balıkçılığa gönül vermiş bütün vatandaşlarımızı derneğimizin faaliyetlerinin duyurulduğu sosyal medya hesaplarında takip etmeye davet ediyor ve bu basın açıklamasını da başlangıç olarak bilgilendirme mahiyetinde yapmış bulunuyoruz. Saygılarımızla Yönetim  Kurulu adına Bşk. İHSAN TAŞ  
08.04.2021 tarihi itibari ile Seydişehir Amatör Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği(SAOBDER) tüzüğünde belirtilmiş hususlar dahilinde Seydişehir ve bölgesinde sportif balıkçılığı geliştirmek ve doğal hayatı korumak amacı ile yola çıkmış bulunmaktadır.

 

Yönetim değişikliği ile bölgemizde bulunan balık popülasyonlarının artırılması için doğru zamanda avlanmaları hususunda gayretler gösterilmesi için öncü olmaya çalışmaktadır.

 Derneğimiz ticari olarak faaliyet gösteren balıkçılarımızla herhangi bir ayrışma gözetmeksizin şehrimizde balıkçılığın geliştirilmesi anlamında atılacak adımlarda her zaman onlarla beraber olmaya devam edecek kurallar çerçevesinde  geleceğimizin önünü açacaktır. 

Sportif Olta balıkçılığı ile ilgili bölgemizde bulunan avlaklarda festivaller düzenleyerek bu alanda da şehrimize  turizmde katkı sağlamaya çalışmaktadır.

Yapılan bu çalışmalar Mülki idaremizle istişare edilmekte ve her daim destekleri alınmaktadır. Bu konuda Kaymakamımıza ve onun nezdinde destek olan bütün kurumlarımıza teşekkür ederiz.

Şehrimizde bulunan sportif balıkçılığa gönül vermiş bütün vatandaşlarımızı derneğimizin faaliyetlerinin duyurulduğu sosyal medya hesaplarında takip etmeye davet ediyor ve bu basın açıklamasını da başlangıç olarak bilgilendirme mahiyetinde yapmış bulunuyoruz.

Saygılarımızla Yönetim  Kurulu adına Bşk. İHSAN TAŞ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.