Kaymakam Erdoğan'dan Şehit Ailelerine ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2021 - 02:03, Güncelleme: 18.06.2021 - 02:03
 

Kaymakam Erdoğan'dan Şehit Ailelerine ziyaret

Kaymakam Erdoğan'dan Şehit Ailelerine ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jan.Asb.Kd.Bşçv. Ufuk MEMİŞ, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammet KİREMİTÇİ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup SÖĞÜT ve Psk. Dnş. Osman DEDEOĞLU ile birlikte,Şehit Pyd. Çvş. Mehmet ALTINBAĞ’ ın ve Şehit Dnz. Yzb. Fatih YAŞAR’ ın ailelerine ziyarette bulundu. Erdoğan devletimizin her zman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek .Bu tür ziyaretlerinin belirli peryotlarda devam edeceğini söyledi.
Kaymakam Erdoğan'dan Şehit Ailelerine ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jan.Asb.Kd.Bşçv. Ufuk MEMİŞ, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammet KİREMİTÇİ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup SÖĞÜT ve Psk. Dnş. Osman DEDEOĞLU ile birlikte,Şehit Pyd. Çvş. Mehmet ALTINBAĞ’ ın ve Şehit Dnz. Yzb. Fatih YAŞAR’ ın ailelerine ziyarette bulundu.

Erdoğan devletimizin her zman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek .Bu tür ziyaretlerinin belirli peryotlarda devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.