Şehit çocukları  Babalar Günü'nü buruk geçiriyor.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2021 - 09:09, Güncelleme: 20.06.2021 - 09:09
 

Şehit çocukları  Babalar Günü'nü buruk geçiriyor.

Babalar Gününü en hüzünlü kutlayanlar vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin çocukları ve eşleri oldu.

Bunlardan bir tanesi Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal 'ın  oğlu İlker Uysal Babası Mehmet Uysal, Diyarbakır İli Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Tepe Jandarma Karakolunda Karakol Komutanı olarak görev yapmakta iken 23 Kasım 1993 tarihinde Ağıllı Köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarının kurduğu pusuda girilen çatışmada şehit olmuştu. Sehit oğlu İlker Uysal   Babalar Günü nedeniyle babasının mezarını  ziyarete geldiklerini belirterek, “Onlarsız bir Babalar Günü daha yaşıyoruz. Vatan sağolsun. Onlar vatan kahramanları” diyerek, gurur ve hüznü birlikte yaşadıklarını belirttiler. BabamıTürkiye Cumhuriyeti'ne şehit verdim. Tek diyebileceğim şey vatan sağolsun, milletimiz sağolsun." dedi.
Babalar Gününü en hüzünlü kutlayanlar vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin çocukları ve eşleri oldu.

Bunlardan bir tanesi Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal 'ın  oğlu İlker Uysal

Babası Mehmet Uysal, Diyarbakır İli Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Tepe Jandarma Karakolunda Karakol Komutanı olarak görev yapmakta iken 23 Kasım 1993 tarihinde Ağıllı Köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarının kurduğu pusuda girilen çatışmada şehit olmuştu.
Sehit oğlu İlker Uysal   Babalar Günü nedeniyle babasının mezarını  ziyarete geldiklerini belirterek, “Onlarsız bir Babalar Günü daha yaşıyoruz. Vatan sağolsun. Onlar vatan kahramanları” diyerek, gurur ve hüznü birlikte yaşadıklarını belirttiler.

BabamıTürkiye Cumhuriyeti'ne şehit verdim. Tek diyebileceğim şey vatan sağolsun, milletimiz sağolsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.