BAŞKAN TUTAL KOSKİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2021 - 10:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 10:11
 

BAŞKAN TUTAL KOSKİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Seyyid Harun Cami ve çevre düzenlemesi projesi kapsamında başlatılan cephe giydirme çalışmalarının 3. etabı başladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seyyid Harun Cami ve çevre düzenlemesi projesinde devam eden çalışmalar kapsamında Arasta çarşısında Koski tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Arasta Çarşısı cephe giydirme ve sağlıklaştırma çalışması kapsamında 3. etap çalışmaların başladığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Arasta çarşısı 3. etap çalışmalarımız öncesinde bu bölgemizin en eski yerleşim yerlerinden biri olması nedeni ile alt yapı sorunu olan 153093 sokakta kanalizasyon ve su hatlarını yenileme çalışmalarına başladık. Gönlümüz kapanma döneminde yapmak idi ancak ödeneklerin ve resmi ihalelerinin yapılması bu zaman dilimine ancak yetişti. Bu bölgemizde öncelikle alt yapı sorununu tamamlamak zorundayız, akabinde üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Fakat Kurban Bayramının yaklaşması nedeni ile bayram haftasında çalışmalarımıza ara vererek bayram sonrasının akabinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Esnaflarımızın mağdur olmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı. Seydişehir’in gelişmesi ve ekonomik anlamada kalkınması adına çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; “Kamu kaynaklarını israf etmeden ve yapılan çalışmaların verimli olması için bunun gerekli olduğunu herkes biliyor. Şu an KOSKİ alt yapı çalışmalarında içme suyu hattı yenilemesinde 1.683 metrede, kanalizasyon için ise 1.400 metrede çalışma yapıyor. Yetersiz, işlevini yitirmiş ve çürüme aşamasına gelmiş kanalizasyon sistemini değiştirerek, yağmur sularının akacağı ek sistemleri yapacağız. Bunları da kısa sürede yapmak mecburiyetindeyiz. Bu çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın olumsuz etkilendiğini biliyoruz. Bu konuda kendilerinin sağduyusuna sığınıyor, anlayışlarına teşekkür ediyorum” dedi.    
Seyyid Harun Cami ve çevre düzenlemesi projesi kapsamında başlatılan cephe giydirme çalışmalarının 3. etabı başladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seyyid Harun Cami ve çevre düzenlemesi projesinde devam eden çalışmalar kapsamında Arasta çarşısında Koski tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Arasta Çarşısı cephe giydirme ve sağlıklaştırma çalışması kapsamında 3. etap çalışmaların başladığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Arasta çarşısı 3. etap çalışmalarımız öncesinde bu bölgemizin en eski yerleşim yerlerinden biri olması nedeni ile alt yapı sorunu olan 153093 sokakta kanalizasyon ve su hatlarını yenileme çalışmalarına başladık. Gönlümüz kapanma döneminde yapmak idi ancak ödeneklerin ve resmi ihalelerinin yapılması bu zaman dilimine ancak yetişti. Bu bölgemizde öncelikle alt yapı sorununu tamamlamak zorundayız, akabinde üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Fakat Kurban Bayramının yaklaşması nedeni ile bayram haftasında çalışmalarımıza ara vererek bayram sonrasının akabinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Esnaflarımızın mağdur olmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Seydişehir’in gelişmesi ve ekonomik anlamada kalkınması adına çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; “Kamu kaynaklarını israf etmeden ve yapılan çalışmaların verimli olması için bunun gerekli olduğunu herkes biliyor. Şu an KOSKİ alt yapı çalışmalarında içme suyu hattı yenilemesinde 1.683 metrede, kanalizasyon için ise 1.400 metrede çalışma yapıyor. Yetersiz, işlevini yitirmiş ve çürüme aşamasına gelmiş kanalizasyon sistemini değiştirerek, yağmur sularının akacağı ek sistemleri yapacağız. Bunları da kısa sürede yapmak mecburiyetindeyiz. Bu çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın olumsuz etkilendiğini biliyoruz. Bu konuda kendilerinin sağduyusuna sığınıyor, anlayışlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.