sçim

Seydişehir'den LGS Türkiye 1.si

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2021 - 10:54, Güncelleme: 30.06.2021 - 10:54
 

Seydişehir'den LGS Türkiye 1.si

Seydişehir'den LGS Türkiye 1.si

Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları http://sonuc.meb.gov.tr/" adresinden açıklandı. TÜRKİYE GENELİNDE 97 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDI Sınava 36 farklı ilden katılan 97 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.  Konyadan dört   öğrenci  tam  puan larak  97  kişinin  içine  girmeyi  başardı.  Konyadan Tam puan alan altı öğrencide 4ü Konya Merkezde bulunan özel okullardan 1 Öğrenci Ilgında bulunan devlet okulundan diğer bir Öğrenci Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulundan. MAHMUT ESAT ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI LGS TÜRKİYE 1 .Sİ ÇIKARDI Seydisehir İlçe Milli Müdürü Tahir Kibar " Liseler arası giriş sınavı (LGS 2021) de Türkiye genelinde 97 öğrenci ile birlikte Türkiye birincisi olan Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Hakan Ekinciyi kutluyorum. Bu birincilik Seydişehir adına büyük bir başarı. Öğrencimiz Muhammed Hakan Ekinci bu ile başta eğitim camiası olmak üzere Tüm Seydişehiri gururlandırdı . Bu başarıda emeği olan başta Öğrencimizi Mahmet Esat Ortaokul Öğretmenlerimizi Okul idaresini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.
Seydişehir'den LGS Türkiye 1.si

Milli Eğitim Bakanlığınca, LGS kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları http://sonuc.meb.gov.tr/" adresinden açıklandı. TÜRKİYE GENELİNDE 97 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDI Sınava 36 farklı ilden katılan 97 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.  Konyadan dört   öğrenci  tam  puan larak  97  kişinin  içine  girmeyi  başardı.  Konyadan Tam puan alan altı öğrencide 4ü Konya Merkezde bulunan özel okullardan 1 Öğrenci Ilgında bulunan devlet okulundan diğer bir Öğrenci Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulundan. MAHMUT ESAT ORTAOKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI LGS TÜRKİYE 1 .Sİ ÇIKARDI

Seydisehir İlçe Milli Müdürü Tahir Kibar " Liseler arası giriş sınavı (LGS 2021) de Türkiye genelinde 97 öğrenci ile birlikte Türkiye birincisi olan Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Hakan Ekinciyi kutluyorum. Bu birincilik Seydişehir adına büyük bir başarı. Öğrencimiz Muhammed Hakan Ekinci bu ile başta eğitim camiası olmak üzere Tüm Seydişehiri gururlandırdı . Bu başarıda emeği olan başta Öğrencimizi Mahmet Esat Ortaokul Öğretmenlerimizi Okul idaresini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.