sçim

DÖRT YENİ DOKTOR HAYIRLI OLSUN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2021 - 10:10, Güncelleme: 01.07.2021 - 10:10
 

DÖRT YENİ DOKTOR HAYIRLI OLSUN

Seydişehir Devlet Hastanesi’ne farklı branşlarda dört yeni doktor ataması yapıldı. 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Seydişehir Devlet Hastanesine Acil Tıp, Göz, Dahiliye ve Çocuk Polikliniklerine birer doktor ataması yapıldı. İlçe Devlet Hastanesi’ne atanan doktorlara hayırlı olsun diyerek sözlerine başlayan Başkan Atalay, “Devlet Hastanemize  Acil Tıp Uzmanı Burhanettin Burak Yurt, Göz Doktoru Pınar İnan, Dahiliye Uzmanı Şefika Nur Ayar ve Çocuk Doktoru Şekibe Işık Dişci atanmıştır. Bu atamalarda emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, Hemşehrimiz Ak Parti Genel Merkez S.K.M. Başkanı Harun Tüfekci’ye, Genel Başkan Yardımcımız Dr Leyla Şahin Usta'ya ve Konya Milletvekilimiz Gülay Samancı'ya teşekkür ederim. Hastanemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Atanan doktorlarımıza da  hayırlı görevler diliyorum.” Dedi.
Seydişehir Devlet Hastanesi’ne farklı branşlarda dört yeni doktor ataması yapıldı. 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Seydişehir Devlet Hastanesine Acil Tıp, Göz, Dahiliye ve Çocuk Polikliniklerine birer doktor ataması yapıldı.

İlçe Devlet Hastanesi’ne atanan doktorlara hayırlı olsun diyerek sözlerine başlayan Başkan Atalay, “Devlet Hastanemize  Acil Tıp Uzmanı Burhanettin Burak Yurt, Göz Doktoru Pınar İnan, Dahiliye Uzmanı Şefika Nur Ayar ve Çocuk Doktoru Şekibe Işık Dişci atanmıştır. Bu atamalarda emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, Hemşehrimiz Ak Parti Genel Merkez S.K.M. Başkanı Harun Tüfekci’ye, Genel Başkan Yardımcımız Dr Leyla Şahin Usta'ya ve Konya Milletvekilimiz Gülay Samancı'ya teşekkür ederim. Hastanemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Atanan doktorlarımıza da  hayırlı görevler diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.