Az kalsın silah fabrikası yanıyordu!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2021 - 10:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 10:35
 

Az kalsın silah fabrikası yanıyordu!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ekili alanda çıkan yangın tarlanın hemen bitişiğindeki silah fabrikasına sıçramadan söndürüldü.

Yangın, Beyşehir Hamidiye Mahallesi Yeşilyurt mevkisinde çıktı. Bir silah fabrikasının hemen yanında yer alan ekili arazi henüz bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Yangının fark edilmesi üzerine alevlere fabrika çalışanlarının yanı sıra adrese sevk edilen bir itfaiye aracı da müdahalede bulundu. Yangın daha da genişleyip silah fabrikası binasına sıçramadan kontrol altına alınırken, ardından alanda ekiplerce soğutma çalışmaları yürütüldü. Fabrikadaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri de yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma başlattı.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ekili alanda çıkan yangın tarlanın hemen bitişiğindeki silah fabrikasına sıçramadan söndürüldü.

Yangın, Beyşehir Hamidiye Mahallesi Yeşilyurt mevkisinde çıktı. Bir silah fabrikasının hemen yanında yer alan ekili arazi henüz bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu.

Yangının fark edilmesi üzerine alevlere fabrika çalışanlarının yanı sıra adrese sevk edilen bir itfaiye aracı da müdahalede bulundu.

Yangın daha da genişleyip silah fabrikası binasına sıçramadan kontrol altına alınırken, ardından alanda ekiplerce soğutma çalışmaları yürütüldü.

Fabrikadaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri de yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.