sçim

Konya Büyükşehir Yangından Etkilenen Çiftçilere Süt Sağma Makinesi Gönderdi

Türkiye (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2021 - 11:28, Güncelleme: 03.08.2021 - 11:28
 

Konya Büyükşehir Yangından Etkilenen Çiftçilere Süt Sağma Makinesi Gönderdi

Konya Büyükşehir Belediyesi, yangından etkilenen Antalya'nın Manavgat ilçesine battaniye ve yemek pişirmeye hazır piknik tüplerinden oluşan yardım TIRI’ndan sonra şimdi de bölgede mağdur olan çiftçilerin ihtiyacı doğrultusunda çift yönlü süt sağma makineleri gönderdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangınları için bölgeye desteği sürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülke olarak son yıllarda yaşanan en büyük afetlerden biriyle karşı karşıya olmanın üzüntüsünü içinde olduklarını belirterek, yangınların en kısa sürede söndürülmesi için bütün ekiplerin canını ortaya koyarak fedakarca çalıştığını söyledi. Başkan Altay, “Biz bir olduktan sonra yıkılanı yeniden yaparız, yananı yeniden inşa ederiz, ihtiyacı olan kardeşlerimize hep birlikte derman oluruz inşallah.” dedi. Yangınların başladığı ilk andan itibaren Manavgatlıların yanında olduklarını belirten Başkan Altay, “İlk olarak bölgeye itfaiye araçlarımızı ve ekiplerimizi sevk ettik. Daha sonra yaralı hayvanlara müdahalede bulunmak üzere tam teşekküllü hayvan ambulansı Canbulan’ı gönderdik. Ardından 2 bin adet battaniye ve 1.000 adet yemek pişirmeye hazır piknik tüplerinden oluşan yardım TIRI gönderdik. Şimdi de bölgedeki çiftçilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 50 adet çift yönlü süt sağma makinesini kendilerine ulaştırılmak üzere yola çıkardık. Milletçe yaşadığımız bu büyük afetin yaralarını en kısa sürede sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Tekrar geçmiş olsun.” diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediyesi, yangından etkilenen Antalya'nın Manavgat ilçesine battaniye ve yemek pişirmeye hazır piknik tüplerinden oluşan yardım TIRI’ndan sonra şimdi de bölgede mağdur olan çiftçilerin ihtiyacı doğrultusunda çift yönlü süt sağma makineleri gönderdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangınları için bölgeye desteği sürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülke olarak son yıllarda yaşanan en büyük afetlerden biriyle karşı karşıya olmanın üzüntüsünü içinde olduklarını belirterek, yangınların en kısa sürede söndürülmesi için bütün ekiplerin canını ortaya koyarak fedakarca çalıştığını söyledi. Başkan Altay, “Biz bir olduktan sonra yıkılanı yeniden yaparız, yananı yeniden inşa ederiz, ihtiyacı olan kardeşlerimize hep birlikte derman oluruz inşallah.” dedi.

Yangınların başladığı ilk andan itibaren Manavgatlıların yanında olduklarını belirten Başkan Altay, “İlk olarak bölgeye itfaiye araçlarımızı ve ekiplerimizi sevk ettik. Daha sonra yaralı hayvanlara müdahalede bulunmak üzere tam teşekküllü hayvan ambulansı Canbulan’ı gönderdik. Ardından 2 bin adet battaniye ve 1.000 adet yemek pişirmeye hazır piknik tüplerinden oluşan yardım TIRI gönderdik. Şimdi de bölgedeki çiftçilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 50 adet çift yönlü süt sağma makinesini kendilerine ulaştırılmak üzere yola çıkardık. Milletçe yaşadığımız bu büyük afetin yaralarını en kısa sürede sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Tekrar geçmiş olsun.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.