BAŞKAN ALTAY CUMA NAMAZINI SEYİT HARUN’DA KILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2021 - 01:04, Güncelleme: 06.08.2021 - 01:04
 

BAŞKAN ALTAY CUMA NAMAZINI SEYİT HARUN’DA KILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Cuma namazını Seyid Harun Veli Cami'nde eda etti.

Başkan Altay; Manavgat’a giderken Manavgatlılara geçmiş olsun demek ve yangının başından beri Büyükşehir Belediyesinin yardımlarını ve itfaiye ekibinin yangın sahasındaki çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Seydişehir’e uğrayarak Belediye başkanı Mehmet Tutal ve AKP İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile de bir süre görüştü. Cuma namazını Seyid Harun Veli Camisinde kılan Başkan Altay, namazdan sonra Manavgat’a hareket etti. Büyükşehir Belediyesi yangının başından beri yaşananlara duyarsız kalmayarak yardım tırları göndermiş, İtfaiye ekibi yangın sahasında çalışmalara katılmıştı. Süt Sağma makinesi, solar mobil telefon şarj istasyonu da kuran Konya Büyükşehir Belediyesi, Muğla’daki yangınlar içinde ekip ve iş makinalarını yönlendirdi. Haber: Arzu Saylam
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Cuma namazını Seyid Harun Veli Cami'nde eda etti.

Başkan Altay; Manavgat’a giderken Manavgatlılara geçmiş olsun demek ve yangının başından beri Büyükşehir Belediyesinin yardımlarını ve itfaiye ekibinin yangın sahasındaki çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Seydişehir’e uğrayarak Belediye başkanı Mehmet Tutal ve AKP İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile de bir süre görüştü.

Cuma namazını Seyid Harun Veli Camisinde kılan Başkan Altay, namazdan sonra Manavgat’a hareket etti.

Büyükşehir Belediyesi yangının başından beri yaşananlara duyarsız kalmayarak yardım tırları göndermiş, İtfaiye ekibi yangın sahasında çalışmalara katılmıştı. Süt Sağma makinesi, solar mobil telefon şarj istasyonu da kuran Konya Büyükşehir Belediyesi, Muğla’daki yangınlar içinde ekip ve iş makinalarını yönlendirdi.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.