Tarlada çıkan yangına çiftçi, traktörüyle müdahale etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2021 - 09:51, Güncelleme: 17.08.2021 - 09:51
 

Tarlada çıkan yangına çiftçi, traktörüyle müdahale etti

Seydişehir Akçalar mahallesinin yakınlarında bulunan tarlalarda çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Akçalar Mahallesinde mahalle merkezine yaklaşık iki yüz metre mesafedeki buğday hasadı yapılmış tarlalarda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken vatandaşlar da yangının büyümesini engellemek amacı ile traktörleri ile tarlayı sürdü.  İtfaiye ve vatandaşların müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Seydişehir Akçalar mahallesinin yakınlarında bulunan tarlalarda çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Akçalar Mahallesinde mahalle merkezine yaklaşık iki yüz metre mesafedeki buğday hasadı yapılmış tarlalarda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken vatandaşlar da yangının büyümesini engellemek amacı ile traktörleri ile tarlayı sürdü. 

İtfaiye ve vatandaşların müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.