Besihanede Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 10:27, Güncelleme: 19.08.2021 - 10:27
 

Besihanede Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

Seydişehir'de besihanede çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangın, sabaha karşı ilçeye bağlı Irmaklı Mahallesi'nde bir besihanede çıktı. Edinilen bilgiye göre, Dursun Koç'a ait besihanede yangın başladı. Yangını fark eden Koç ve komşuları durumu itfaiyeye bildirirken, bir yandan da besihanenin ahır kısmında bulunan hayvanları dışarı çıkarıp yangından kurtardı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken, besihanede yaklaşık 400 bin liralık hasar olduğu öğrenildi.
Seydişehir'de besihanede çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangın, sabaha karşı ilçeye bağlı Irmaklı Mahallesi'nde bir besihanede çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Dursun Koç'a ait besihanede yangın başladı. Yangını fark eden Koç ve komşuları durumu itfaiyeye bildirirken, bir yandan da besihanenin ahır kısmında bulunan hayvanları dışarı çıkarıp yangından kurtardı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken, besihanede yaklaşık 400 bin liralık hasar olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.