KESECİK’TEKİ TARİHİ CAMİ YENİLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2021 - 02:16, Güncelleme: 20.08.2021 - 02:16
 

KESECİK’TEKİ TARİHİ CAMİ YENİLENDİ

Kesecik Mahallesi Büyük Caminin yenilenmesi dolayısıyla Cuma namazı çıkışı cemaate yemek ikram edildi.

Kesecikli hayırsever bir vatandaşın yardımlarıyla baştan aşağı revizyondan geçirilen merkezdeki caminin onarımının tamamlanması nedeniyle Cuma namazı sonrası cemaate ikramda bulunuldu. Seydişehir müftüsünün kıldırdığı Cuma namazından sonra mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen ikram yemeğine cemaatin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Kesecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Orakcı bulundu. Mahalle Muhtarı Cafer Sayhan “Tarihi merkezdeki Büyük Cami, hayırsever bir kardeşimiz tarafından baştan aşağıya yenilendi. Bu güzel çalışmanın sonuçlanması nedeniyle bizlerde cami cemaatimize bir ikramda bulunmak istedik. Bu özel ve mübarek Cuma gününde davetimize icabet eden Belediye Başkanımız ve diğer konuklarımıza teşekkür ederim. Hayırsever vatandaşımızın bu hayrını da Allah kabul etsin. Camimiz yeni yüzüyle mahallemize hayırlı olsun.” dedi.  
Kesecik Mahallesi Büyük Caminin yenilenmesi dolayısıyla Cuma namazı çıkışı cemaate yemek ikram edildi.

Kesecikli hayırsever bir vatandaşın yardımlarıyla baştan aşağı revizyondan geçirilen merkezdeki caminin onarımının tamamlanması nedeniyle Cuma namazı sonrası cemaate ikramda bulunuldu.

Seydişehir müftüsünün kıldırdığı Cuma namazından sonra mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen ikram yemeğine cemaatin yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Müftüsü Adem Bebek, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Kesecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Orakcı bulundu.

Mahalle Muhtarı Cafer Sayhan “Tarihi merkezdeki Büyük Cami, hayırsever bir kardeşimiz tarafından baştan aşağıya yenilendi. Bu güzel çalışmanın sonuçlanması nedeniyle bizlerde cami cemaatimize bir ikramda bulunmak istedik. Bu özel ve mübarek Cuma gününde davetimize icabet eden Belediye Başkanımız ve diğer konuklarımıza teşekkür ederim. Hayırsever vatandaşımızın bu hayrını da Allah kabul etsin. Camimiz yeni yüzüyle mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.