sçim

Seydişehir'de uyuşturucuya geçit yok

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2021 - 09:07, Güncelleme: 22.08.2021 - 09:07
 

Seydişehir'de uyuşturucuya geçit yok

Seydişehir'de uyuşturucuya geçit yok

  Konya'nın Seydişehir  ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 2 kişi gözaltına alındı.   Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Antalya'dan Konya'ya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.   Ekipler, takibe aldıkları bir aracı Konya-Antalya kara yolu uygulama noktasında durdurdu.   Polis, araçta bulunan A.Y ( 33) ve M.S.Ü (26) 'nin üzerinde ve araçta yaptığı aramalarda, 1.5 kilogram esrar ele geçirdi.   Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Seydişehir'de uyuşturucuya geçit yok

 

Konya'nın Seydişehir  ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 2 kişi gözaltına alındı.

 

Seydişehir Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Antalya'dan Konya'ya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.

 

Ekipler, takibe aldıkları bir aracı Konya-Antalya kara yolu uygulama noktasında durdurdu.

 

Polis, araçta bulunan A.Y ( 33) ve M.S.Ü (26) 'nin üzerinde ve araçta yaptığı aramalarda, 1.5 kilogram esrar ele geçirdi.

 

Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.